Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (14/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ πώς θα γραφτεί το τέλος για τους πρωταγωνιστές).

Τι θα δούμε σήμερα (14/6) στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 130

Η Δρόσω μαθαίνει τη πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα με τον ψεύτικο εκβιασμό θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει; (Δείτε εδώ τι θα του συμβεί).

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες (Δείτε εδώ πότε θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο).

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: «Θα σου πω τα πάντα» - Ο Μελέτης έτοιμος να ομολογήσει στην Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες: Χαροκαμένο το τέλος της Παγώνας - Θρήνος και οργή στο σπίτι της