Από TV24 Team

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουμε παρακολουθήσει στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται να βιώσει η Παγώνα, η οποία θα μάθει πως ο γιός της, ο Θανασάκης, δολοφονήθηκε (δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τον θάνατό του), όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου για το TV24.

Ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να σκοτώσει τον δολοφόνο του παιδιού του, αλλά οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν και αποφεύγονται -για την ώρα- τα χειρότερα.

Σε τραγική κατάσταση η Παγώνα στις Άγριες Μέλισσες

Η τραγική είδηση κάνει τον γύρο του χωριού και όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση. Οι σκηνές που ακολουθούν θυμίζουν αρχαία τραγωδία και οι δύο χαροκαμένοι γονείς είναι απαρηγόρητοι. Οι γυναίκες στο Διαφάνι στέκονται στο πλευρό της Παγώνας που θρηνεί τον γιο της και καταριέται τον Ακύλα, που ξέρει πως αυτός σκότωσε τον Θανασάκη.

Το τέλος της Παγώνας στις Άγριες Μέλισσες

Από την άλλη ο Ακύλας πανηγυρίζει την έκβαση της ιστορίας, αλλά η Ζωή που ξέρει ότι είναι ένοχος και πως σκότωσε ένα αθώο παιδί, τον διώχνει από το σπίτι. Και μέσα σε όλα, ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ.

Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται ως φονιάδες και έρχεται επιτέλους η ώρα της δικαίωσης!

Τι θα δούμε σήμερα (6/6) στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά… Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι με τα έργα να καθυστερούν συνεχώς. Ο Λάμπρος περνάει επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή. Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στο δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χρήστος Μαλάκης - αποκλειστικό: «Ο Ντούνιας χάνει σιγά σιγά το παιχνίδι»

Σήμερα είναι παντρεμένος με δύο παιδιά - Ο μουσικός που είχε σχέση με τη Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες