Από TV24 Team

Στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή για τη δολοφονία των πέντε μελών της ΕΑΚ. Εκτός από το Διαφάνι που πανηγυρίζει για το νέο αυτό, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η οικογένεια Μεγαρίτη που βλέπει επιτέλους τον «βασανιστή» της να τιμωρείται για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Η Ζωή νιώθει μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους θα είναι ελεύθερη από τον δυνάστη της και για να του δώσει και τη χαριστική βολή τον επισκέπτεται στη φυλακή και του αποκαλύπτει πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Εκείνος γίνεται έξω φρενών και εκείνη γελάει με ικανοποίηση που του κρατούσε για φινάλε το τελειωτικό χτύπημα. «Σκύλα, θα μου το πληρώσεις αυτό! Θα σε σκοτώσω εγώ ο ίδιος», της φωνάζει. Ο Ακύλας ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και σχεδιάζει την απόδρασή του, την οποία και καταφέρνει να πραγματοποιήσει. Η είδηση πως ο αδίστακτος άντρας κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο χωριό, αλλά και στη Ζωή που φοβάται τόσο για τη δική της ζωή όσο και για της Κορίνας, τώρα που ξέρει πως δεν είναι δική του κόρη!

Άγριες Μέλισσες ο Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρίσκεται στα χωράφια της, όταν εμφανίζεται ο Δούκας μπροστά της και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τους έντονος καβγάς.

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους, αλλά δεν δίνει σημασία! «Τι έπαθες; Θέλεις να σε πάω στο νοσοκομείο», τη ρωτάει ο Δούκας, αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν θέλω τίποτα από εσένα», απαντάει και νιώθει ξανά έναν πόνο.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στην περιοχή ο καταζητούμενος πια Ακύλας μαζί με μερικούς πιστούς Άβαντες και ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη: «Κάνε ησυχία να μη μας βρει», της λέει, αλλά οι πόνοι γίνονται όλο και πιο έντονοι και η ώρα της γέννας για την Ελένη έχει φτάσει. Ο Δούκας αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος και εκείνη, που δεν έχει περιθώρια να του αρνηθεί, υπακούει στις συμβουλές του!

Ο Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Η όλη διαδικασία της γέννησης του μωρού γίνεται υπό άκρα σιωπή, με την Ελένη να προσπαθεί να κάθε τρόπο να συγκρατήσει τις φωνές της από τον πόνο! Όμως, ο ερχομός του μωρού προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του. «Να σου ζήσει, Ελένη», της λέει και της δίνει το μωρό στην αγκαλιά της.

Όμως το κλάμα του μωρού προδίδει τη θέση τους και ο Μεγαρίτης τους εντοπίζει και εκτός εαυτού από τη μανία του να εκδικηθεί, προσπαθεί να τους σκοτώσει. Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της τόσο από την ταλαιπωρία της γέννας όσο και από τον τρόμο της μήπως πάθει κάτι το παιδί της. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα μέχρι που ο Ακύλας τον πυροβολεί και τον σκοτώνει! Με αυτόν τον τρόπο, ο άλλοτε ισχυρός άντρας του κάμπου πέφτει νεκρός (δείτε εδώ ποιος θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Δούκα).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το τέλος είναι...» - Το spoiler του Αναστάση Ροϊλού για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών

Άγριες Μέλισσες: Χαροκαμένο το τέλος της Παγώνας - Θρήνος και οργή στο σπίτι της