Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η σειρά που έκανε το «ποδαρικό» στην επανένταξη της μυθοπλασίας στον προγραμματισμό των καναλιών. Τα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωναν στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο, τους έδωσαν άνετα το εισιτήριο για την τρίτη σεζόν ωστόσο τώρα πια ήρθε η ώρα για το οριστικό φινάλε.

Οι δημιουργοί της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ξεκαθαρίσει πως το σίριαλ θα ρίξει αυλαία φέτος, ενώ και οι ίδιοι οι ηθοποιοί έχουν αποκαλύψει πως δε θα ήθελαν να υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

Η αγωνία των τηλεθεατών για το τέλος της σειράς είναι μεγάλη και όλοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν τι θα απογίνουν οι πρωταγωνιστές που αγάπησαν μέσα στα χρόνια (δείτε εδώ την κατάληξη του Δούκα Σεβαστού).

Πότε ρίχνουν αυλαία οι Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, μετά από πολλές κακουχίες, πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς, οι αδελφές Σταμίρη και η οικογένεια των Σεβαστών θα χαιρετήσουν με δόξα και τιμή κοινό και κριτικούς στις αρχές του Ιουλίου. Η σειρά που άνοιξε ξανά τον δρόμο για τη μυθοπλασία και δη τις καθημερινές σειρές, ολοκληρώνεται αφήνοντας στους λάτρεις της μυθοπλασίας μια σημαντική παρακαταθήκη.

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Αυτό είναι το μεγάλο τέλος της Ελένης

Η Γιάννα Παπανικολάου με ρεπορτάζ της στο περιοδικό TVSirial περιγράφει αποκλειστικά τι θα συμβεί στους χαρακτήρες της σειράς Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Και δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με τις αδελφές Σταμίρη, που είναι και οι πρωταγωνίστριες, καθώς όλη η ιστορία της σειράς βασίστηκε στο φονικό που έκαναν στο πρώτο επεισόδιο. Ενωμένη και με μεγάλη οικογένεια θα είναι και η Ελένη με τον Λάμπρο.

Οχι τόσο εύκολα όμως καθώς καραδοκεί ένας Ζάχος που θέλει να κάνει δική του τη Σταμίρη και ένας Ακύλας που θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Οπως και να έχει, στο τέλος η Ελένη θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι που περιμένει με τον Λάμπρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνονται στο ξύλο Ακύλας και Κυριάκος

Δανάη Μιχαλάκη - αποκλειστικό: «Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα...»