Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως διαβάζουμε στο Tivi Σίριαλ, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας αποφασίζει να μπει βαθιά στην πολιτική ζωή της χώρας και ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Από την άλλη, η Πηνελόπη βρίσκει στον δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

«Πρέπει να με βοηθήσεις, να μου πεις όλα όσα ξέρεις για να μπορέσω να κλείσω στη φυλακή τους δολοφόνους του Αλέξη. Σε ικετεύω, είσαι η μόνη που μπορεί να το κάνει», λέει στην Ασπασία, εκείνη όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να τη βοηθήσει: «Μην με πλησιάσεις ποτέ ξανά! Παρατήστε με στην ησυχία μου και μη με μπλέξετε ξανά με τις βρομοδουλειές σας».

Την ίδια ώρα, η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις τόσο με τους υπόλοιπους μετόχους όσο και με τους γονείς τους (δείτε εδώ ποιοι είναι οι τρεις άνδρες που θα βρεθούν στη φυλακή).

Από την άλλη, η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου. Ο Νικηφόρος βρίσκεται στην Πανδώρα όταν δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Θόδωρου Ξανθού, που επέστρεψε δριμύτερος να κάνει αποκαλύψεις και να βοηθήσει στις έρευνες. Αυτό δίνει ελπίδα σε όλους, αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει.

Μελέτης Άγριες Μέλισσες

Έτοιμος να ομολογήσει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασπασία ενημερώνει τον Μελέτη για την προσέγγιση της Πηνελόπης και εκείνος την πιέζει να του πει τι της είπε. Εκείνη δεν συνεργάζεται και ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο. «Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό! Θέλω να βρω τους δολοφόνους του! Γι’ αυτό σε παρακαλώ αν έχεις σκοπό να με βοηθήσεις κάνε το, αλλιώς θα συνεχίσω να ψάχνω μέχρι το τέλος», του ξεκαθαρίζει. Εκείνος τότε της δίνει την υπόσχεση πως θα της αποκαλύψει τα πάντα και της κλείνει ραντεβού να βρεθούν το βράδυ.

Ο Θόδωρος φέρνει τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Κι ενώ ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στη Πηνελόπη, ένα τρυφερό τετ-α-τετ της θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες - σούπερ αποκλειστικό: Νεκρός ο Θανασάκης! Τον σκοτώνει ο...

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες»