Από Πέννυ Μαστοράκου

Τελευταίο επεισόδιο του The 2night Show για αυτή την εβδομάδα, απόψε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (ο οποίος έκανε πρόσφατα δηλώσεις για τον Εκατομμυριούχο και την διακοπή του) έχει καλεσμένους δύο ανθρώπους που έχουν να πουν πολλά!

Στον καναπέ του λοιπόν, απόψε θα καθίσουν, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Φιλιππόγλου αλλά και ο διάσημος αθλητής χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, και θα μοιραστούν μαζί μας άγνωστες ιστορίες από την ζωή τους αλλά θα αποκαλύψουν ακόμη περισσότερα για την μέχρι σήμερα πορεία τους.

Μην χάσετε απόψε στο The 2Night Show

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Φιλιππόγλου μοιράζεται στιγμές και αναμνήσεις από τα μεροκάματα στην οικοδομή, τις σπουδές του, τις οποίες εγκατέλειψε για την υποκριτική, την απρόβλεπτη αντίδραση του πατέρα του, στην πρώτη του παράσταση, τη διεθνή καριέρα, αλλά και το «σνομπάρισμα» στην τηλεόραση.

Πώς ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία στις «Άγριες Μέλισσες» και γιατί αποσυντόνιζε συχνά, τον Αιμίλιο Χειλάκη, στα γυρίσματα; Ποια σχέση έχει με τον «Φαμπρίτσιο» , γνωστής Αργεντίνικης σαπουνόπερας και ποια "δυνατή σχέση" τον έδενε για χρόνια, με τον Μίκυ Μάους; Τέλος, μεταξύ άλλων, μιλάει για το ρόλο του στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» και με χιούμορ αναρωτιέται γιατί τον πληρώνουν… αφού περνάει τόσο καλά.

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος. Ο Έλληνας αθλητής χειροπάλης, μοιράζεται στιγμές από το ξεκίνημα του μέχρι να βρεθεί, για 3η φορά, στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης. Πώς αντιμετωπίζει τον πόνο και τους τραυματισμούς του; Ποιους αντίπαλους θεωρεί πιο «επικίνδυνους»;

Πότε η ομάδα μπρα-ντε- φερ της Τουρκίας γονάτισε μπροστά του; Ποια είναι η γνώμη του για το ντόπινγκ στον αθλητισμό και τα γυμναστήρια; Τέλος, αναφέρεται στη φιλοξενία της Τουρκικής Ομοσπονδίας Χειροπάλης, στους φετινούς αγώνες, και περιγράφει τα συναισθήματά του, τη στιγμή που σήκωσε την ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά

Πριν λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί σχετικά με ανθρώπους που έχει πληγώσει στην ζωή του, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 3/11, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ που φημολογείται ότι θα πάει την επόμενη σεζόν) και στην εκπομπή του, η οποία αυτή τη σεζόν δεν πάει τόσο καλά στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα αιτιολογώντας την άποψή του, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Sfera 102,2, στο ραδιόφωνο.

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.

 Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει; Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα» είπε ακριβώς ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση