Από Ελένη Μήτση

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για λάθη του παρελθόντος

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

To τεχνικό λάθος στο The 2night show που έφερε σε άβολη θέση τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μια ιδιαίτερη εκπομπή ήταν η Δευτέρα 17/10 για το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τη ροή να αλλάζει την τελευταία στιγμή και εκτός από τους δύο καλεσμένους, έγινε και ένα αφιέρωμα.

Κάποια τεχνικά λάθη ωστόσο δεν έπαιξαν, όπως θα ήθελε και είχε προγραμματίσει ο παρουσιαστής κάποια λόγια για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και έτσι κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, ο Γρηγόρης έκανε δύο insta stories, με τα οποία έδωσε εξηγήσεις και απολογήθηκε.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..."Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

Φινάλε για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' - Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου