Από Ελένη Μήτση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ''Πρωινό μας'' την Τετάρτη 19/10 μέσα από το αυτοκίνητο του, καθώς θέλησε να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη μετά ένα τεχνικό λάθος στο The 2night show.

Πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα, που είχε ετοιμάσει στο late night show, που παρουσιάζει, το οποίο θα συνοδευόταν από κάποια δικά του λόγια. Αυτά δεν ακούστηκαν ποτέ και έτσι ο Αρναούτογλου αισθάνθηκε βαθιά εκτεθειμένος.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τεχνικό λάθος στο The 2night show

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη»!

Το μήνυμα του παρουσιαστή στο instagram μετά το λάθος για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Μια ιδιαίτερη εκπομπή ήταν η Δευτέρα 17/10 για το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τη ροή να αλλάζει την τελευταία στιγμή και εκτός από τους δύο καλεσμένους, έγινε και ένα αφιέρωμα.

Κάποια τεχνικά λάθη ωστόσο δεν έπαιξαν, όπως θα ήθελε και είχε προγραμματίσει ο παρουσιαστής κάποια λόγια για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και έτσι κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, ο Γρηγόρης έκανε δύο insta stories, με τα οποία έδωσε εξηγήσεις και απολογήθηκε.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..."Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' - Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις;» - Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος του Εκατομμυριούχου