Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει προς Κοκλώνη μεριά

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Η ανακοίνωσή του για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι

Την Παρασκευή 30/9 ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα δυσάρεστα. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την πρεμιέρα του Love island (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα), πέταξε την "βόμβα" και αιφνιδίασε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του!

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα κάνει ένα διάλειμμα και είπε: «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση. Παιδιά κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 5η χρονιά φέτος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με ξέρεις από την καλή και την ανάποδη!» - Το "απειλητικό" τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι