Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωί της Τρίτης 1/11 έκανε δηλώσεις στις κάμερες του Mega Καλημέρα, και ήταν ιδιαίτερα ειλικρινείς και αφοπλιστικός σχετικά με τα όσα ανέφερε. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τη προσωρινή διακοπή του Εκατομμυριούχου (δείτε τα λόγια του στο φινάλε της εκπομπής) λόγω των Ράδιο Αρβύλα και το τέλος της γκρίνιας στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις όλο νόημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα, χωρίς τέτοιες καταστάσεις.

Ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα σταματήσει Ο εκατομμυριούχος. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τω Θεώ κάνω τον σταυρό μου να μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία.

Όλα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια» είπε χαρακτηριστικά.

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...»

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση