Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 στο The 2night Show, εκτός από την αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννης, κατά την διάρκεια της συζήτησής του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λίγο μετά έκανε ένα σχόλιο και ο παρουσιαστής, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ελληνική τηλεόραση και τις εκπομπές.

Ο παρουσιαστής έχοντας και ο ίδιος εμπειρία από πρωινό, αφού στο παρελθόν έκανε και ο ίδιος, και έτσι θέλησε να τοποθετηθεί για τις σημερινές πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τι άποψη έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις πρωινές εκπομπές;

«Προσπαθώ να αποφεύγω να σχολιάζω γιατί το θεωρώ λίγο άδικο. Νιώθω όμως ότι έχουν όλα μία ομοιομορφία, είναι σαν να παίζουν όλα τα θέατρα την ίδια παράσταση. Είστε όλοι καθήμενοι! Μου φαίνονται όλα ίδια!. Ακόμα και άνθρωποι που το έχετε, καθίσατε! Μόνο ο Ευαγγελάτος είναι όρθιος. Θα το πω διαφορετικά, οι δημοσιογράφοι σηκώθηκαν και όλοι οι παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών κάθισαν! Άλλαξαν οι εποχές» είπε χαρακτηριστικά...

Συγκινήθηκε ολόκληρο το πλατό με την εξομολόγηση του για τον πατέρα του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρά το γεγονός πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του με το The 2night Show, επειδή του έχει χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές και συζητήσεις, έζησε μία συγκινητική στιγμή στον "αέρα" της εκπομπής "Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος".

Μία από τις παίκτριες που βρέθηκαν εκεί διηγήθηκε μία ιστορία για την μητέρα της και το βιβλίο που σκέφτεται να εκδώσει και αυτό έδωσε το έναυσμα και στον πρώτο να εξομολογηθεί μία δική του στιγμή με τον πατέρα του.

«Με συγκινείς τώρα με αυτό που λες. Κάποια στιγμή βρήκα κάποια ποιήματα του πατέρα μου, τα πήρα, πήγα σε ένα τυπογραφείο και του έφτιαξα καμιά εκατοσταριά αντίτυπα…

Ήταν η μεγαλύτερη χαρά που πήρε στη ζωή του. Δεν το περίμενε και όταν του πήγα και τα είδε τον τίτλο, άρχισε να τα δίνει στους φίλους του και να κάνει αφιέρωση… είχα να τον δω έτσι πάρα πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του "Πρωινού" για την μάχη με τα κιλά του

«Όλα ξεκινάνε...» - Πολλά υποσχόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν