Από Πέννυ Μαστοράκου

Την τηλεοπτική του επιστροφή την περίμεναν πως και πως όλοι, όπως και την μεγάλη πρεμιέρα του Maestro, η οποία κυριολεκτικά "σάρωσε" σε νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της σειράς)!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και ιδιαίτερα αγαπητό Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος αρκετά χρόνια μετά από την αποχή του επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, καθώς έχει ήδη αποφασίσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα έπειτα και από την δεύτερη σεζόν του Maestro (δείτε εδώ την ταινία από την οποία εμπνεύστηκε για την σειρά).

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο χαρισματικός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε εκφράσει εξαρχής πως εκτός από την σειρά θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη ταινία, για αυτό και το Maestro έχει κινηματογραφική ματιά αν το παρατηρήσει κανείς! «Είναι σαν μια ταινία που κρατά 9 ώρες» είχε πει χαρακτηριστικά, σαν να μας προετοίμαζε για κάτι παραπάνω!

Πράγματι μόλις γυριστεί και η δεύτερη σεζόν της σειράς, θα δημιουργήσει και την ταινία που είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους καλώς εχόντων των πραγμάτων! Το μόνο που μένει είναι να το ανακοινώσει και επίσημα!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 20/10

Το Tv-24.gr έχει αποκλειστικά το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/10 στις 22:30... Οι εξελίξεις κάτι περισσότερο από καταιγιστικές.

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το Mega

Maestro: Μόνο για 9 επεισόδια - Το ποσό που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη νέα του σειρά στο Mega