Από TV24 Team

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα εργό που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Mega

Η επιδότηση που πήρε το Maestro του Παπακαλιάτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, η νέα σειρά κόστισε 2.318.570€, ενώ η επιδότηση που πήρε από το ΕΚΟΜΕ για 9 επεισόδια είναι 927,428€. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, οι επιδοτήσεις που δόθηκαν φέτος ήταν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι υπάρχουν συνολικά μέσα στη χρονιά 36 σειρές, αν και ήδη έχουν μείνει απλήρωτες επιδοτήσεις από την περασμένη σεζόν (δείτε εδώ για ποια κορυφαία σειρά).

Ο όρος στο συμβόλαιό του με το Mega

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να κάνει το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο Mega, μέσα από τη σειρά Maestro (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα). Η δεύτερη σεζόν έχει ήδη γυριστεί ωστόσο ο δημιουργός και το κανάλι έχουν κάνει σημαντικές διαπραγματεύσεις πάνω στο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην προβάλλεται η σειρά καθόλου μέσω του web tv του καναλιού, και ούτε να παίζουν επαναλήψεις προκειμένου να εστιαστεί όλο το εμπορικό κομμάτι στην ώρα που θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια από την τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να δώσει τη σειρά στο Netflix, επομένως θέλει να αποφύγει την ύπαρξή της άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη

«Δεν με αγχώνει ο...» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro