Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να κάνει το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο Mega, μέσα από τη σειρά Maestro (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα). Η δεύτερη σεζόν έχει ήδη γυριστεί ωστόσο ο δημιουργός και το κανάλι έχουν κάνει σημαντικές διαπραγματεύσεις πάνω στο συμβόλαιό του.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έθεσε έναν πολύ συγκεκριμένο όρο για τη νέα του σειρά που δεσμεύσει το Μεγάλο Κανάλι.

Τι συμβαίνει με το Maestro του Παπακαλιάτη στο Mega

Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην προβάλλεται η σειρά καθόλου μέσω του web tv του καναλιού, και ούτε να παίζουν επαναλήψεις προκειμένου να εστιαστεί όλο το εμπορικό κομμάτι στην ώρα που θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια από την τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να δώσει τη σειρά στο Netflix, επομένως θέλει να αποφύγει την ύπαρξή της άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά με τη σειρά «Maestro». Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Χάρις Αλεξίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη

«Δεν με αγχώνει ο...» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro