Από Έφη Εκίζογλου

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να είχε στο μυαλό του προ κορωνοϊού να δημιουργήσει μια ταινία, αλλά όπως έδειξαν και τα ποσοστά τηλεθέασης μετά την χθεσινή 13/10 πρεμιέρα της σειράς Maestro στο mega, καλά έκανε κι έπραξε διαφορετικά.

Τα υψηλά budget του Maestro

Παρά το γεγονός πως μιλάμε για τηλεοπτική σειρά ελληνικής παραγωγής στο πρώτο τουλάχιστον επεισόδιο δεν είδαμε καμία "έκπτωση" στην αισθητική και στο στανταρ καλαισθησίας του Χριστόφορου. Αυτό εξηγεί απόλυτα και το γεγονός πως κάθε επεισόδιο της σειράς κοστίζει γύρω στα 300.000 ευρώ (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε ο Χριστόφορος για την σειρά από επιδότηση).

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, Πέμπτη 20/10

Το Tv-24.gr έχει αποκλειστικά το δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την Πέμπτη 20/10 στις 22:30... Οι εξελίξεις κάτι περισσότερο από καταιγιστικές.

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η σειρά Maestro γυρίστηκε στους Παξούς - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έχει στο νησί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

«Ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη