Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δώδεκα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα με το Maestro, το νέο δραματικό σίριαλ που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (13/10) μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η σειρά περιγράφει τον έρωτα ενός δασκάλου μουσικής με μία νεαρή μαθήτρια. Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η σειρά σημείωσε κατά μέσο όρο στο γενικό κοινό 31,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό είχε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση μιας και κατέγραψε το εντυπωσιακό 34,2%. Μάλιστα, τα μεγαλύτερα ποσοστά της, τα έκανε στις γυναίκες 18-44 ετών όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 38,9% (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο).

Τα ποσοστά αυτά, αν τα μεταφράσει κανείς σε νούμερα, δείχνουν πως τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, παρακολούθησαν συνολικά 1.215.937 τηλεθεατές.

To δεύτερο επεισόδιο

Καθώς ο Ορέστης γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του νησιού, συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο φαίνεται. Σφυρηλατεί προσωπικές σχέσεις και αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για κάθε άτομο. Όταν η Μαρία και ο Σπύρος πέφτουν θύματα της κτηνωδίας του Χαράλαμπου, ο Ορέστης παίρνει θέση. Τα συναισθήματά του για τη Σίλια εντείνονται, αλλά δεν τα κάνει πράξη γνωρίζοντας ότι θα ήταν λάθος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς

Η σειρά Maestro γυρίστηκε στους Παξούς - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έχει στο νησί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης