Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ''Μaestro'' έχει ξεκινήσει την προβολή του πρώτου επεισοδίου, με το κοινό να είναι ενθουσιασμένο και να περιμένει πως και πως το δεύτερο (δείτε εδώ όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο).

Τόσο τα σκηνικά, όσο το σενάριο, οι ηθοποιοί και οι τοποθεσίες, που έχουν επιλεχθεί κόβουν την ανάσα. Μέσα από το Breakfast at star μάλιστα τη Δευτέρα 17/10 έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με την ταινία, με την οποία εντοπίζονται κοινά σημεία με τη σειρά. Αυτή λοιπόν είναι το ''Call me by your name'', η οποία έχει όμοιες σκηνές με το νέο σίριαλ.

Τα κοινά σημεία του Maestro με γνωστή ταινία

Το σκηνοθετικό λάθος στην πρεμιέρα του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό να δει την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην μικρή οθόνη. Η αναμονή αυτή άξιζε και με το παραπάνω, μιας και η σειρά Maestro αποθεώθηκε από το πρώτο λεπτό.

Τόσο τα σχόλια στο Twitter, όσο και τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το πρώτο επεισόδιο (δείτε τα εδώ), έδειξαν πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν έχει συνδέσει τυχαία το όνομά του με την επιτυχία.

Επειδή όμως τίποτα δεν ξεφεύγει από τον κόσμο, κάποιοι παρατήρησαν ένα σκηνοθετικό λάθος στη μεγάλη πρεμιέρα της δραματικής σειράς του Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται τον Ορέστη στη σειρά. Ο Ορέστης είναι μουσικός που δεν έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα μέσα από την τέχνη του. Δέχεται την πρόσκληση να διοργανώσει το φεστιβάλ μουσικής στο μικρό νησί του Ιονίου και μετακομίζει εκεί αμέσως μετά την εποχή του lockdown, σαν ανάγκη φυγής από τη ζωή του στην Αθήνα.

Κάπως έτσι, από την αρχή η σειρά δείχνει πως ο Ορέστης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση. Μάλιστα, οδηγεί ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, Seat Marbella, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει, όπως φαίνεται και στη σκηνή που συναντιέται για πρώτη φορά με την Κλέλια.

Παπακαλιάτης σκηνοθετικό λάθος

Τη στιγμή όμως που συμβαίνουν όλα αυτά, παρατηρούμε πως ο Ορέστης - ο μουσικός που δεν είχε δουλειά στην Αθήνα και κατέφυγε στους Παξούς - είναι ντυμένος με ακριβά ρούχα, ακριβά γυαλιά ηλίου και ακριβά παπούτσια. Φυσικά δεν μιλάμε για τις απλησίαστες μάρκες, αλλά για μάρκες που όπως και να το κάνεις, θέλουν μία Α οικονομική άνεση.

Πρόκειται για ένα μικρό λάθος, σε μία κατά τ' άλλα πολύ προσεγμένη δουλειά, η οποία έδειξε από το πρώτο λεπτό πως θα μας καθηλώσει φέτος το χειμώνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που...» - Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την πρεμιέρα του Maestro

Η σειρά Maestro γυρίστηκε στους Παξούς - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έχει στο νησί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης