Από Ελένη Μήτση

Σε συζητήσεις βρίσκεται ο Χάρης Ρώμας ψάχνοντας να βρει το κανάλι, που θα μπορέσει να στηρίξει αλλά και να φιλοξενήσει το νέο project, για το οποίο δούλευε όλο το καλοκαίρι μαζί με το σκηνοθετικό του ταίρι την Άννα Χατζησοφιά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει χαρίσματα και σεναριογράφου με πληροφορίες να θέλουν πως έρχεται η συνεργασία του με το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ και όχι με κάποιο ιδιωτικό από αυτά, που τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί. Το πετυχημένο δίδυμο έχει γράψει τα πρώτα 15 επεισόδια, με την τηλεοπτική στέγη που θα τα προβάλλει να είναι πολύ κοντά για συνεργασία.

Οι συζητήσεις του Χάρη Ρώμα για συνεργασία με την ΕΡΤ

Δεν ξέρουμε αν θα είναι τόσο πετυχημένο το σίριαλ, όπως το ''Καφέ της χαράς'' μιας και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μέχρι σήμερα παραγωγή του ΑΝΤ1, αλλά θα είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο.

 Άσχημα νέα για το κανάλι της ΕΡΤ

Οι αποκαλύψεις του Ρώμα για τα μελλοντικά του σχέδια

Σας το είχαμε αναφέρει εμείς πρώτοι εδώ στο tv-24.gr πως από τους πρώτους καλεσμένους της Φαίης Σκορδά στην καινούργια της εκπομπή θα είναι ο Χάρης Ρώμας, και έτσι και έγινε. Το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έκατσε στον καναπέ του Πρωινό μας, και έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ανέφερε για πρώτη φορά και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, καθώς η νέα σειρά που ετοιμάζει και βρίσκεται ήδη στα σκαριά, και έχει πάρει την έγκριση.

Η σειρά έχει εγκριθεί σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά 15 επεισόδια, αλλά δε θα παίξω. Είναι μία δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε κι αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχει πλέον στην πολιτική.

«Θα το γράψω, γιατί το ξεκινήσαμε και θα είναι πολύ ωραίο, είναι άλλο ένα παιδί μας, έχουμε απευθυνθεί σε έναν συνάδελφο σπουδαίο, καλύτερο από εμένα πιστεύω, για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο...» - Τα λόγια της Μάρθας Καραγιάννη που θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό του Χάρη Ρώμα

Και όμως το αποκάλυψε ανοιχτά στον αέρα του ΣΚΑΪ - Σε σχέση ο Χάρης Ρώμας