Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει το νέο της βήμα στο ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της και έπιασε αμέσως δουλειά στον σταθμό του Φαλήρου (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τους νέους συνεργάτες της).

Μπορεί η πρεμιέρα της να καθυστερεί μία εβδομάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Οι καλεσμένοι που θα έχει στην πρεμιέρα της η Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την παρθενική εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ και έτσι η εκπομπή της, θα έχει δύο πολυσυζητημένους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island στο σταθμό του Φαλήρου καθώς και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές καλεσμένου από την παρουσιάστρια.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με Μαυρικίου και Μπέσσυ Αργυράκη φέτος το J2US - Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη

Πρεμιέρα Πρωινό (5/9): Έναρξη χωρίς τη Δούκισσα Νομικού - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα