Από Πέννυ Μαστοράκου

Σας το είχαμε αναφέρει εμείς πρώτοι εδώ στο tv-24.gr πως από τους πρώτους καλεσμένους της Φαίης Σκορδά στην καινούργια της εκπομπή θα είναι ο Χάρης Ρώμας, και έτσι και έγινε. Το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έκατσε στον καναπέ του Πρωινό μας, και έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, ανέφερε για πρώτη φορά και μίλησε για το νέο επαγγελματικό του βήμα, καθώς η νέα σειρά που ετοιμάζει και βρίσκεται ήδη στα σκαριά, και έχει πάρει την έγκριση.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας

Η σειρά έχει εγκριθεί σαν καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά 15 επεισόδια, αλλά δε θα παίξω. Είναι μία δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε κι αναφέρθηκε στις ευθύνες που έχει πλέον στην πολιτική.

«Θα το γράψω, γιατί το ξεκινήσαμε και θα είναι πολύ ωραίο, είναι άλλο ένα παιδί μας, έχουμε απευθυνθεί σε έναν συνάδελφο σπουδαίο, καλύτερο από εμένα πιστεύω, για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Έκανε μάλιστα και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Για τα επαγγελματικά του είπε: «Έχουμε γράψει με την Άννα 15 επεισόδια και έχουν εγκριθεί. Είναι δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν γίνεται . Έχουμε επενδύσει σε έναν συνάδελφο σπουδαίο για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους λίγο πριν την πρεμιέρα

«Δε ντρέπεστε;» - Κοκκίνισε στον αέρα του ''Πρωινό μας'' η Φαίη Σκορδά