Από TV24 Team

Στην Ελλάδα ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός παίρνει τα μισά λεφτά από τον χαμηλότερα αμοιβόμενο των ΗΠΑ ή της Αγγλίας (δείτε εδώ δηλαδή πόσα). Ίσως και άλλων αγορών π.χ. Τουρκίας. Τα ελληνικά σίριαλ ήταν στα καλύτερα τους κάποτε. Ιδίως η τριετία 2005-2008 γέννησε παραγωγές αμερικανικών δεδομένων.

Χόλιγουντ μπορεί να μην είμαστε αλλά υπήρχαν εποχές που Έλληνες ηθοποιοί έπαιρναν ως και 10 χιλιάρικα την εβδομάδα.

Το καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής - αισθηματικής τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβλήθηκε από τις 15 Ιανουαρίου 2021 έως τις 6 Μαΐου 2021.

Το καφέ της Χαράς θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, ενώ λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ.

Το Μη Μου Λες Αντίο και το Καφέ της Χαράς ήταν οι πιο ακριβές παραγωγές του ΑΝΤ1 σε επίπεδο σίριαλ

Πέρα από το κόστος ανά επεισόδιο, το Καφέ της Χαράς είχε ένα από 2-3 πιο μεγάλα μπάτζετ για τα τρία σχεδόν χρόνια προβολής. Ίσως και να έφτασε το 1.5 εκατομμύριο (μιλάμε για τον πρώτο κύκλο, όχι το σημερινό μπάτζετ της σειράς).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μεγάλωσε και έκανε κορμάρα - Ξετρέλανε το Instagram η «Γωγώ» από το Καφέ της Χαράς με τις φωτογραφίες με μαγιό

Οι τηλεθεατές την είδαν μόνο λίγες φορές - Η σκηνή που αφαίρεσαν από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς»