Από TV24 Team

Σχεδόν 10 χρόνια πέρασαν και η Φαίη Σκορδά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον ΑΝΤ1 και να αλλάξει την τηλεοπτική της στέγη. Κάπως έτσι, ήρθε η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, εκεί όπου θα αναλάβει μία αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν, έθεσαν τους όρους τους και συμφώνησαν στα πάντα. Το κανάλι πήρε την απόφασή του σχετικά με τη διάρκεια της εκπομπής (δείτε εδώ πόσες ώρες θα είναι στον αέρα η Φαίη Σκορδά) και τώρα είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΪ

Φυσικά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο τίτλος της εκπομπής, ούτε έχει κυκλοφορήσει κάποιο σχετικό trailer, ωστόσο πλέον είναι θέμα χρόνου.

Στο Φάληρο έχουν ανάψει για τα καλά τις μηχανές για τη νέα σεζόν και σιγά σιγά οι εκπομπές μπαίνουν σε μία σειρά για τη νέα σεζόν.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, η Φαίη δε θα αργήσει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει τις υπόλοιπες εκπομπές του ΣΚΑΪ και να πει την πρώτη καλημέρα της στο κοινό στις 29 Αυγούστου. Εκείνη τη μέρα άλλωστε θα ξεκινήσει και η εκπομπή «Σήμερα» αλλά και οι «Αταίριαστοι». Πρόκειται για τις εκπομπές που θα παίζουν αντίστοιχα πριν και μετά την εκπομπή της Σκορδά.

Τι αλλάζει στο Πρωινό μετά την αποχώρηση της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποτελεί πλέον οριστικά παρελθόν από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια συνεργασίας. Η παρουσιάστρια στο τελευταίο Πρωινό της σεζόν αποχαιρέτησε το κανάλι του Αμαρουσίου και μαζί του το κοινό που την στήριξε στην πορεία της.

Το διαζύγιο είναι επίσημο μιας και μία κίνηση της Φαίης Σκορδά έδειξε πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ήδη πίσω της (δείτε εδώ τι έκανε στο Instagram).

Κάπως έτσι, το Πρωινό θα είναι τελείως διαφορετικό από τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτός που αναλαμβάνει την παρουσίαση, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του (δείτε εδώ ποιο όνομα ακούγεται έντονα).

Η εκπομπή πρόκειται να αναλάβει περισσότερο έναν ενημερωτικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να χάσει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Πρωινό Γιώργος Λιάγκας

Η στήλη που είτε θα κοπεί, είτε θα μειωθεί σε σημαντικό βαθμό θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αυτή της μαγειρικής. Άλλωστε και πέρυσι ήταν η στήλη που έφερνε τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην εκπομπή που έβγαινε σχεδόν κάθε μέρα πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram

Το μήνυμα όλο νόημα - Η κίνηση της Σκορδά στο Instagram μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ