Από TV24 Team

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Σκορδά

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Η κίνηση της Σκορδά στο Instagram μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Όλα ήταν έτοιμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης (27/6).

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού, ενώ την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1 η μία αλλαγή στο Πρωινό διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν).

Λίγο μετά την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου, η Φαίη Σκορδά θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τραγούδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο νέο επαγγελματικό της βήμα, το «Wishing on a Star».

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Πόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram