Από TV24 Team

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια η Φαίη Σκορδά έληξε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και είναι έτοιμη να ανοίξει για αλλού πανιά αν και το καλοκαίρι της φαίνεται εφιαλτικό (δείτε εδώ το γιατί).

Μπορεί ήδη ο ΑΝΤ1 να έχει βρει κάποιες αντικαταστάτριες για την θέση της στο Πρωινό (δείτε εδώ τις 3 πασίγνωστες κυρίες που θα περάσουν από δοκιμαστικό), ωστόσο εκείνη ότι κι αν γράφεται κρατά επτασφράγιστες ακόμη τις κινήσεις της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πόρτα του ΑΝΤ1 έχει κλείσει οριστικά και... λίγες ώρες μετά το αντίο του σταθμού (δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσαν) εκείνη προχώρησε σε μια.. προβλεπόμενη θα έλεγε κανείς πράξη.

Η Φαίη Σκορδά έσβησε κάθε τι που την σύνδεε με τον ΑΝΤ1 και στα social media...

Και τι εννοούμε με αυτό;

Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά αφαίρεσε από τις προσωπικές πληροφορίες του προφίλ της «παρουσιάστρια του Πρωινού» και έμεινε μόνο το «παρουσιάστρια».

Πριν

Φαίη Σκορδά αντ1

Μετά

Φαίη Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης μετά την αποχώρησή της από τον σταθμό

Η Φαίη Σκορδά συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή, από την πρώτη της φετινής σεζόν αλλά και μια με το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 και έγραψε στην λεζάντα: “Αληθινές αγκαλιές️. Αυτό κρατάω …”.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram

Αποκλειστικό: Η κρυφή συμφωνία Λιάγκα με ΑΝΤ1 και η αύξηση πολλών χιλιάδων ευρώ