Από TV24 Team

Ένας κύκλος 9 χρόνων έκλεισε την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά αφού στο φινάλε της εκπομπής Πρωινό αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε). Ο ίδιος ο σταθμός την αποχαιρέτησε λίγο μετά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και "πουλούσε" τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

Ο τιμοκατάλογος της Φαίης ήταν υψηλός...

Φαίη Σκορδά τιμοκατάλογος

...αλλά όχι και πανάκριβος! Η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σε δημοσίευμά της πριν από κάποιο καιρό είχε κάνει γνωστά τα ποσά που ζητούν διάσημοι Έλληνες της τηλεόρασης ή του instagram για να διαφημίσουν κάτι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram και η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλους η Φαίη είναι η πιο "οικονομική" (δείτε εδώ πόσα ζητάει η Τούνη και θα καταλάβετε τι εννοούμε...).

Να σημειωθεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολύ συχνά έχει αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους, επομένως, τα χρήματα που παίρνει δεν είναι παράλογα.

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Να σημειωθεί βέβαια τώρα πως η αποχώρησή της από τον σταθμό ίσως αλλάξει τα δεδομένα και η είσοδός της σε μια νέα επαγγελματική στέγη επίσης...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία ξανθιά φεύγει και μία έρχεται - Η παρουσιάστρια που θα έχει στο πλευρό του ο Λιάγκας μετά την αποχώρηση της Σκορδά

Αποκλειστικό: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Φαίη