Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Όλα ήταν έτοιμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης (27/6).

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού, ενώ την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1 η μία αλλαγή στο Πρωινό διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν).

Το μήνυμα που έστειλε η Φαίη Σκορδά μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Λίγο μετά την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου, η Φαίη Σκορδά θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τραγούδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο νέο επαγγελματικό της βήμα, το «Wishing on a Star».

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΪ

Τι απαίτησε και τι απέρριψε η Σκορδά από τον ΣΚΑΙ

Μαθαίνουμε πως διεκδικεί τρίωρη εκπομπούλα στην πρωινή ζώνη. Θέλει το 9-12 μόνο για την πάρτι της. Κάτι που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχθούν οι ιθύνοντες, αφού κάπου πρέπει να χωρέσει και η ενημερωτική εκπομπή που έχουν κατά νου.

Κατά δεύτερον τώρα, χτύπησε την πόρτα υψηλού στελέχους και του είπε πως δεν θα δεχθεί στην εκπομπή της πολλά εμπορικά. Τα εμπορικά αυτόματος φέρνουν χαμηλά νούμερα και δεν αφήνουν παράλληλα την ροή της εκπομπής να εξελιχθεί καθώς πιάνουν σημαντικό ρόλο από την θεματολογία.

Τώρα με αυτό τι θα συμβεί κανείς δεν γνωρίζει, αν και λίγες πιθανότητες δίνουμε στο να της πουν οκ. Η αλήθεια είναι πως όπως η Ελένη Μενεγάκη πουλάει το όνομά της σε χορηγούν και φέρνει έσοδα στο Mega ενώ κάνει χαμηλά νούμερα, έτσι και η Φαίη. Γι' αυτό την ήθελε ο ΣΚΑΙ. Για το όνομα και τους πελάτες που θα φέρει αυτό όχι για τα ποσοστά τηλεθέασης (κατά κύριο λόγο).

Εν αναμονή των εξελίξεων κι εσείς κι εμείς...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Πόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram