Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Είναι οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν... μεσημέρι όπου στις 12 ακριβώς, ανταμώνουν η επικαιρότητα με το χιούμορ και τη διεισδυτικότητα στα γεγονότα και διαδέχονται την εκπομπή της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ την απόφαση που πήρε ο ΣΚΑΪ για τη διάρκειά της).

Με ανανεωμένη εικόνα από το νέο τους τηλεοπτικό σκηνικό, οι Αταίριαστοι βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, «χαλαρώνουν τη γραβάτα» και συζητούν με τους καλεσμένους τους, σε άλλο ρυθμό.

Οι κρίσιμες απαντήσεις απαιτούν τις κατάλληλες ερωτήσεις. Εκεί που η ουσία της επικαιρότητας ταιριάζει με έναν λόγο αυθεντικό και άμεσο, εκεί βρίσκονται οι Αταίριαστοι, καθημερινά στις 12, στον ΣΚΑΪ.

Το trailer των Αταίριαστων

Στις 29 ξεκινάει και το «Σήμερα»

Μπορεί πέρυσι να ήταν η χρονιά της ψυχαγωγίας, ωστόσο φέτος οι πολλές αλλαγές έγιναν στον τομέα της ενημέρωσης. Κάπως έτσι και η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», άλλαξε σημαντικά κρατώντας μόνο τον Δημήτρη Οικονόμου στο τιμόνι.

Μαζί του στην εκπομπή θα βρίσκονται ο Άκης Παυλόπουλος (δείτε εδώ με ποιον τρόπο αποχαιρέτησε το Open) καθώς και η Ντόρα Κουτροκόη.

«"ΣΗΜΕΡΑ" με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Από τη Δευτέρα 29/8 και καθημερινά στις 06.00.

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ". Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα "τρέχει" μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο "ΣΗΜΕΡΑ" με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το Open στο ΣΚΑΪ - H μεταγραφή που θα συζητηθεί

Θα πέσουν κορμιά στον ΣΚΑΙ - Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island