Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου χθες και τα προγράμματα των καναλιών ήταν γεμάτα με σειρές κάθε λογής. Δράματα, κωμωδίες και αστυνομικές σειρές, συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο μόνο 5 κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά.

Το top 5 στην τηλεθέαση της μυθοπλασίας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην κορυφή αυτής της λίστας δε θα μπορούσε να βρίσκεται άλλη σειρά από τη Γη της Ελιάς. Η δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, που καταχειροκροτήθηκε από το twitter για το χθεσινοβραδινό της επεισόδιο (δείτε εδώ τα σχόλια), προβλήθηκε συνολικά σε 1.302.763 τηλεθεατές.

Τηλεθέαση Γη της Ελιάς

Τη Γη της Ελιάς ακολούθησε φυσικά ο Σασμός. Η σειρά που περιγράφει τη βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων σε ένα χωριό της Κρήτης, «σαρώνει» στη δεύτερη σεζόν του από την πρεμιέρα του. Το βράδυ της Τρίτης (18/10), τη σειρά παρακολούθησαν συνολικά 1.213.684 τηλεθεατές.

Τηλεθέαση Σασμός

Η κορυφαία τριάδα έκλεισε με το Μαύρο Ρόδο. Η νέα δραματική σειρά του Mega, βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στον αέρα, ωστόσο έχει συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για τη συνέχεια). Κάπως έτσι, τη σειρά είδαν συνολικά 847.721 τηλεθεατές.

Τηλεθέαση Μαύρο Ρόδο

Λίγο πιο κάτω από το Μαύρο Ρόδο βρέθηκε η σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», που κατάφερε να προσελκύσει συνολικά 666.389 τηλεθεατές (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Τηλεθέαση Ο Παράδεισος των Κυριών

Τέλος, το Top 5 της μυθοπλασίας έκλεισε με τη σειρά «Παγιδευμένοι» (της οποίας το πρόγραμμα άλλαξε για αυτές τις δύο εβδομάδες). Συγκεκριμένα, η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, προβλήθηκε συνολικά σε 636.575 τηλεθεατές.

Τηλεθέαση Παγιδευμένοι

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι εκτός της πρώτης πεντάδας, βρέθηκε η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» του ALPHA, που μέσα στις δύο εβδομάδες που προβάλλεται έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τηλεθέαση Αυτή η Νύχτα Μένει

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά προβλήθηκε συνολικά σε 560.084 τηλεθεατές, ενώ στη λίστα, την ακολούθησε το Εκτός Υπηρεσίας του ΑΝΤ1 με 246.306.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανακοινώθηκε και επίσημα - Πολυσυζητημένη σειρά μπαίνει στη θέση των ''Παγιδευμένων''

Αυτή η Νύχτα Μένει: Όλη η αλήθεια - Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του ALPHA;