Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να βρίσκεται στον αέρα μόλις δύο εβδομάδες, ωστόσο η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» του ALPHA έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter), με τα σκηνικά της και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία ήδη από την πρώτη μέρα προβολής της (δείτε εδώ τα νούμερα της πρεμιέρας) και έτσι δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες συζητήσεις για τη δεύτερη σεζόν της.

Τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν του Αυτή η Νύχτα Μένει

Αν και είναι ακόμα νωρίς βέβαια να μιλά κανείς για δεύτερη σεζόν μιας και έχουν παίξει μόλις 4 επεισόδια από την πρώτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι τη Κάντζας, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τις ετοιμασίες του για την επόμενη χρονιά.

Το Αυτή η Νύχτα Μένει, είναι άλλωστε μία σειρά που θα μπορούσε άνετα να πάρει τη θέση του Σασμού, που φέτος «σαρώνει» και με το παραπάνω παρά τις έξτρα ιστορίες που έχουν προστεθεί στο αρχικό σενάριο, στο πρόγραμμα.

Παρόλο λοιπόν που η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί, η ζυγαριά βαραίνει υπέρ της δεύτερης σεζόν του Αυτή η Νύχτα Μένει.

Το κόστος του Αυτή η Νύχτα Μένει

Αυτή η Νύχτα μένει Βασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, το κόστος παραγωγής της σειράς του Alpha, που φέρει την υπογραφή του Διονύση Παναγιωτάκη και της εταιρείας Prima Visione, ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, για τα 110 επεισόδια που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοναστήρι ή μπουζούκια; Τα νούμερα του ''Μαύρου ρόδου'' και της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' την Τρίτη 18/10

Η καταγωγή και οι σπουδές της Διαμάντω από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' - Όσα δεν ξέρουμε για την Άννα Μάσχα