Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και από το έξυπνο σενάριο. Η απήχηση φαίνεται τόσο στα καθημερινά σχόλια στο Twitter όσο και στα νούμερα τηλεθέασης που πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα των Παγιδευμένων στον ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι αλλαγή προγράμματος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η σειρά θα αλλάξει λίγο τον προγραμματισμό της, μιας και αντί για Δευτέρα με Τετάρτη, θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει για δύο εβδομάδες μιας και έχουν υπάρξει ορισμένα προβλήματα στις άδειες που χρειάζεται να πάρει η σειρά για τα γυρίσματα εξωτερικού χώρου.

Τη θέση των Παγιδευμένων στο πρόγραμμα της Τετάρτης, θα πάρει μία νέο ενότητα του ΑΝΤ1 με τίτλο «Βραδιές ΑΝΤ1+ Special».

Την πρώτη Τετάρτη, τη θέση των Παγιδευμένων θα πάρει μία μικρή γεύση από τις Σέρρες, τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που προβλήθηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Τη δεύτερη Τετάρτη, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Γέφυρα» του ΑΝΤ1+.

Η υπόθεση της σειράς «Σέρρες»

Μετά από 40 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Λευτέρης χάνει την Ευτυχία του και πασχίζει να βρει ξανά νόημα στη ζωή του. Όταν ο μικρότερος γιος του, ο Οδυσσέας, επιστρέφει στις Σέρρες, οι δύο άντρες ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ανάμεικτα συναισθήματα, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλο και θα λύσουν το μπερδεμένο νήμα της σχέσης τους.

Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Άραγε πώς ορίζουν τη ζωή μας οι οικογενειακοί δεσμοί; Πώς πλάθουν τις επιλογές και την προσωπικότητα μας όταν τους πολεμάμε ή όταν τους αποδεχόμαστε; Οι «Σέρρες» συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει.

Με ευαισθησία συνυφασμένη με ρεαλισμό, αλλά και στιγμές γέλιου, διηγούνται μια ιστορία γυρισμού σε μέρη και ανθρώπους που μας σημάδεψαν και δημιούργησαν αυτό που είμαστε σήμερα. Οι ήρωές μας ξενιτεύονται, περιπλανώνται και επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν, για να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν, τελικά, ο ένας τον άλλο. Οι «Σέρρες» έρχονται να μας θυμίσουν γιατί πάντα επιστρέφουμε στον τόπο που θεωρούμε πατρίδα, αλλά και να φωτίσουν ότι, στην πραγματικότητα, όλοι είμαστε διαφορετικά ίδιοι και ίδια διαφορετικοί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δημήτρης βγαίνει εκτός ελέγχου με την Άννα - Η κατάσταση μεταξύ τους εκτροχιάζεται

Παγιδευμένοι: Η εξομολόγηση Σοφίας Φαραζή στο The 2night Show - «H σειρά ήταν για μένα έρωτας..»