Από TV24 Team

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο και αυτό το περιστατικό φέρνει και κοντά την οικογένεια Καστρινού. Ποιος όμως ο ρόλος του Βίκου στο ατύχημα και ποιο το σατανικό σχέδιο του Θέμη να αναγκάσει τον γιο του να γυρίσει στην Πάτρα; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» είναι ξεκάθαρη η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο, ενώ μάλιστα ο τελευταίος διατηρεί κρυφή σχέση με τη σύζυγο του πρώτου, την Αγγελική. Οι δύο άντρες, όπως ήδη έχουμε δει, αρχικά ξεκίνησαν ως αδελφικοί φίλοι, αλλά στη συνέχεια τα συμφέροντά τους στον χώρο της νύχτας τους έκαναν θανάσιμους εχθρούς. Ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον, ενώ η επιθυμία της Αγγελικής να φύγει από τον δυστυχή γάμο της με τον Θέμη, κάνει τον Βίκο να σκέφτεται άλλες εναλλακτικές από το διαζύγιο.

«Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση και δεν είναι το διαζύγιο! Πρέπει να τον σκοτώσουμε», προτείνει στην Αγγελική, αλλά εκείνη όσο κι αν είναι δυστυχισμένη, βαθιά μέσα της δεν έχει πάψει να αγαπάει τον Θέμη (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Παράλληλα, ο Καστρινός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει, κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική. Ο Πέτρος, από την άλλη, αφήνει πίσω το στοίχημα που έβαλε για την Ελισάβετ καθώς τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν αρχίσει να γίνονται αληθινά και αυτό τον κάνει να συμμετάσχει στις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του μοναστηριού στη Γερακιανή μετά τον ισχυρό σεισμό, προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Κάτι που αναγκάζει τον Θέμη να πάει εκεί για να τον φέρει πίσω.

Μαύρο Ρόδο Βίκος

Η συνάντηση γιου και πατέρα φέρνει εντάσεις, με τον Πέτρο να αρνείται να γυρίσει: «Έχω δουλειές να κάνω εδώ και μάλιστα πάνω στο αντικείμενό μου! Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω και αυτό είναι το όνειρό μου», ξεκαθαρίζει στον πατέρα του, ο οποίος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι πάει στο μοναστήρι, συναντάει την ηγουμένη και με τον δικό του τρόπο της ζητάει να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Εκείνη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του.

Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Μαύρο Ρόδο Θέμης Αγγελική

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα: «Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

Το τροχαίο που θα τρομάξει την οικογένεια Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο

Όμως και ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει τον γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει. Κατά την επιστροφή του από τη Γερακιανή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα: «Ο μπαμπάς τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο», τον ενημερώνει η Αλεξία και εκείνος αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα. Την ίδια ώρα, Αγγελική -που δεν γνωρίζει ακόμα για το τροχαίο- συναντάει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη.

Όμως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ενημερώνεται από τον Παράσχο για το ατύχημα του Καστρινού. Ποιος τελικά ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα του Θέμη Καστρινού; Ηταν πετυχημένο το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου ή μήπως ο Θέμης είναι τόσο αδίστακτος που έστησε ο ίδιος το τροχαίο για να αναγκάσει τον γιο του να επιστρέψει;

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Μεγάλοι μαλ@@κες είστε!» - Το Twitter κατακεραύνωσε τους φίλους του Πέτρου για το στοίχημα

«Σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου...» - Το παρασκήνιο πίσω από το ναι της Ηλέκτρας Νικολούζου στο Μαύρο Ρόδο