Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (19/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για το χθεσινό επεισόδιο), μιας και η Αμαλία θα μάθει από τον πατέρα της για τον γάμο του Ντίνου και θα «διαλυθεί».

Τι θα δούμε σήμερα (19/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν, καθώς συμφωνεί να πάει σε ψυχολόγο. Ο Θανάσης γυρίζει πίσω στον «τόπο του εγκλήματος», στην Πάτρα, και εκεί πέφτει πάνω σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το παρελθόν έρχεται και πάλι να τον στοιχειώσει, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων από το περιβάλλον του.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος και η Βικτώρια παίρνουν μια πληροφορία-φωτιά από την Όλγα: «Καλά, δεν το ξέρατε ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος στο εξωτερικό; Πού ζείτε;», είναι τα λόγια της και πέφτουν από τα σύννεφα. Φυσικά η Βικτώρια χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Χριστόφορος σκέφτεται πώς θα το πάρει η κόρη του.

Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν: «Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά ο Παπακώστας σου έχει πει ψέματα. Σε κορόιδευε. Είναι παντρεμένος και το κρύβει», της αποκαλύπτουν και η κοπέλα καταρρέει.

Η κυρία Γιαννούλα, η μητέρα της Μιράντας, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην κλείσει το στόμα της και μετά από τόσα χρόνια αποφασίζει να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Στο μεταξύ ο Αγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και να καταφέρει να «ρίξει» τη Γεωργία, ενώ η Δάφνη από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Χρηστίδη να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει κατάθεση από τον Πάρη: «Πήγαινε σήμερα κιόλας, θα σου καταγγείλει τον Παπακώστα ότι πήγε να τον σκοτώσει. Αυτή είναι η ευκαιρία να τον κλείσεις μέσα», τον προτρέπει.

Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο ο Πάρης δεν είναι μόνος, αλλά κοντά του βρίσκεται η Αμαλία.

Κόσμος, μουσική, φαγητό, όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παραδείσου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζεται από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Ντίνο πάτα με!» - Φρενίτιδα σε όλο το Twitter με το ζεϊμπέκικο του Αργύρη Πανταζάρα

Παράδεισος των κυριών: «Ο Πάρης δεν έχει ψυχική υγεία...» - Η Όλγα σε δύσκολα μονοπάτια λόγω του γιού της