Από Ελένη Μήτση

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή για τον ΑΝΤ1 με το κανάλι να αναγκάζεται να αναβάλλει την προβολή των Παγιδευμένων (δείτε εδώ αναλυτικά τον λόγο) και στη θέση αυτών να βάζει μια πολύ πετυχημένη σειρά.

Πρόκειται για το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη τις ''Σέρρες'', που όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 19/10 από το Πρωινό θα προβληθούν δύο επεισόδια το βράδυ στις 22:00. Να θυμίσουμε εδώ, πως είναι μια πολύ ευκαιρία για τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τη σειρά, μιας και κανονικά προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.

Ο ΑΝΤ1 προβάλλει διπλό επεισόδιο για τις Σέρρες

Το νέο έργου του Γιώργου Καπουτζίδη

Πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έχει καταπιαστεί με τα επαγγελματικά του και συνεχώς έχει να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο, το οποίο τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές είναι πετυχημένο.

Μετά την ευχάριστη αποκάλυψη από τον εαυτό του για νέο τηλεοπτικό του βήμα, παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ανεβάζει νέα παράσταση στο θέατρο ΗΒΗ με τίτλο «42497». Η επίσημη φωτογράφιση έγινε και η προπώληση εισιτηρίων για όσους ενδιαφέρονται έχει ξεκινήσει.

«Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και ευαισθησία του @ykapoutzidis».

Από τον Οκτώβρη
Πρεμιέρα 21/10

Θέατρο ΗΒΗ

Καπουτζίδης Γιώργος παράσταση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου είχαν μιλήσει με τα χειρότερα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Λογικά για αυτό "άφησε" την ΕΡΤ! Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη στον Αντ1