Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι ισορροπίες έχουν αρχίζει και ανατρέπονται στον Παράδεισο των Κυριών, όπως έχουμε πολύ καλά διαπιστώσει και μόνοι μας, και όλοι κινούνται ανάλογα με τα συμφέροντά τους, τα οποία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, στην περίπτωση του Αποστόλη Βασιλείου, και της οικογένειας Μπουραντά (δείτε εδώ τι θα πάθουν ο Χριστόφορος και η Βικτώρια) δεν είναι πλέον ίδια!

Ο μεγάλος Βασιλείου, ο οποίος έχει δείξει το ποιόν του και στους έξω αλλά και την ίδια του την οικογένεια, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι αναθεωρεί καταστάσεις και ανθρώπους και σύντομα θα τα πει όπως πρέπει εκεί που πρέπει! Δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν θα προβληθεί ένα επεισόδιο αυτή την εβδομάδα...

Στο στόχαστρο του Βασιλείου η Βικτώρια και ο Χριστόφορος

Όπως θα δούμε, οι δουλειές και όλα αυτά τα υπόγεια πράγματα που διακυβεύονται σχετικά με τα συμφέροντά τους, σύντομα δεν θα είναι κοινά και θα τους φέρουν σε μεγάλη ρήξη, ακόμη και στο να απειλήσουν ο ένας τον άλλο. Τόσο ο Χριστόφορος όσο και η Βικτώρια μπαίνουν στο στόχαστρο του Αποστόλη για ακόμα μία φορά, και η κατάσταση μυρίζει...μπαρούτι!

Παράδεισος των κυριών

Ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα της Μιράντας

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού και του TV24, στον Παράδεισο των Κυριών, ο Χρηστίδης, προκειμένου να πλήξει τη Μιράντα, πηγαίνει στον Ντίνο και του δίνει την πληροφορία για τη Μιράντα.

«Κύριε Παπακώστα, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι η υπάλληλός σας δεν είναι αυτή που νομίζετε. Κυκλοφορεί με πλαστή ταυτότητα γιατί έχει πολλά να κρύψει. Τη λένε Μαρία και έχει βγει από αναμορφωτήριο και από μια παραβατική ζωή», του λέει κι εκείνος τα χάνει.

 Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Λίγο μετά ο Ντίνος προσπαθεί να διασταυρώσει όλα όσα του είπε ο Χρηστίδης, ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Παράλληλα ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο την ίδια τη Μιράντα και ο κίνδυνος για κείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί: «Νόμιζες ότι θα με καταστρέψεις; Σε γελάσανε, κούκλα μου. Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις», ισχυρίζεται (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι θα χωρίσει).

Η στάση που κρατάει ο Ντίνος απέναντι στη Μιράντα μετά την αποκάλυψη της πλαστής ταυτότητας είναι σχεδόν συγκινητική. Η κοπέλα δέχεται να του μιλήσει και να του εξηγήσει κάποια πράγματα.

Ωστόσο ο Χρηστίδης έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να κατηγορήσει τη Μιράντα για πλαστοπροσωπία, κάτι που μαθαίνει ο Ντίνος, αλλά δεν προλαβαίνει να την προειδοποιήσει για την καταγγελία εναντίον της. Έτσι η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η αστυνομία, με το ένταλμα που έχει φροντίσει ο Χρηστίδης να εκδοθεί εις βάρος της, πηγαίνει και τη συλλαμβάνει.

Η Μιράντα μπαίνει στη φυλακή, ενώ όλοι αναρωτιούνται στον «Παράδεισο των κυριών» πού είναι η δεσποινίς Μιράντα και λείπει τόσες μέρες. Η κοπέλα είναι στη φυλακή και η δίκη της πλησιάζει. Φυσικά, έχει μιλήσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Χρηστίδη και για τον βιασμό της σε μικρή ηλικία από τον αστυνόμο, τόσο στον Ντίνο όσο και στον δικηγόρο του τον Βύρωνα, ο οποίος την έχει αναλάβει. Ο Βύρωνας λοιπόν τη συμβουλεύει: «Πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Θα πρέπει να πεις τα πάντα στο δικαστήριο και να καλέσεις για μάρτυρες τους γονείς σου», της λέει. Ωστόσο αυτό θα τη φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ και οι γονείς της αρνούνται να καταθέσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σαίνι είσαι!» - Ο Ντίνος υποστηρίζει τους Μπουραντάδες και το Twitter τον γλεντάει

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Φιληθείτε ρεεεεε!» - Σεισμός στο Twitter με το παραλίγο φιλί Μιράντας και Ντίνου