Από Πέννυ Μαστοράκου

Αρκετό γέλιο έριξε απόψε το τηλεοπτικό κοινό στον Παράδεισο των Κυριών, το βράδυ της Πέμπτης 10/11, καθώς μετά τα νεύρα τους με τον Πάρη και όλη την διαταραγμένη συμπεριφορά του (δείτε εδώ τα σχόλια που τον κατακεραύνωσαν στο Twitter), άρχισαν να κοροϊδεύουν τον Ντίνο για όλα όσα υποστήριζε στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου.

Μέχρι και το τελευταίο άτομο γνωρίζει πως η οικογένεια Μπουραντά κρύβει περισσότερα μυστικά από τον καθένα στην δραματική σειρά, και η Βικτωρία είναι πιο δαιμόνια και ύπουλη ακόμη και από τον ίδιο τον διάβολο! Ο κλοιός στενεύει και απόψε είδαμε τον Ντίνο να σκίζει τα ρούχα του και να μπαίνει μπροστά να τους υπερασπιστεί πως είναι οικογένεια υπεράνω πάσης υποψίας! Και φυσικά το Twitter γέλασε, γιατί το Twitter ξέρει...

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την σιγουριά του Ντίνου

Σκάει η «βόμβα» - Η σχέση του Χριστόφορου με την Βικτώρια αποκαλύπτεται

Το ότι στον Παράδεισο των Κυριών, κανείς μέσα στο σπίτι δεν έχει δει ακόμα τρυφερές στιγμές του Χριστόφορου και της Βικτώριας, είναι καθαρά θέμα τύχης. Κάποια στιγμή όμως αυτό αλλάζει... Και τελικά ανακαλύπτεται από τον Άγη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Ο Άγης μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει: «Ώπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», αναφωνεί κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν.

Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά: «Δεν μας λέτε πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ, η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία.

Παράδεισος των Κυριών Βικτώρια

Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Όλγα πιάνει τον Αποστόλη με άλλη

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Η Μιράντα στη φυλακή