Από Πέννυ Μαστοράκου

Συγκλονιστικές είναι οι αποψινές εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς οι αποκαλύψεις θα φέρουν τον Ντίνο στα όριά του μέχρι το τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας 14/11 και θα έρθει αντιμέτωπος με πράγματα που δεν ξέρει αν μπορεί να τα διαχειριστεί (όπως την αποκάλυψη του Πάρη για την Αμαλία).

Οι χρήστες του Twitter πάντως, πήραν φωτιά και άρχισαν να βομβαρδίζουν την πλατφόρμα από την στιγμή που είδαν την σκηνή της Μιράντας με τον Νίνο, αυτό το τρυφερό τετ α τετ, και ταυτόχρονα τόσο συγκινητικό, όπου οι δύο ήρωες ήρθαν επικίνδυνα κοντά μεταξύ τους, σε σημείο δηλαδή να φιληθούν, και όταν αυτό δεν συνέβη έφεραν τα πάνω κάτω!

Το Twitter έκανε χαμό με το φιλί που δεν δόθηκε ανάμεσα σε Ντίνο και Μιράντα

Με μία μέρα λιγότερη αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της σειράς αυτή την εβδομάδα

Ο Παράδεισος των Κυριών αποτελεί μία από τις νέες σειρές που συστήθηκαν φέτος στους τηλεθεατές, ωστόσο έχει καταφέρει ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής της, να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς τα νέα επεισόδια (δείτε εδώ ένα spoiler για τη συνέχεια), ενώ η τηλεθέαση καθημερινά κινείται σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Ο Παράδεισος των Κυριών πρόγραμμα

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή την εβδομάδα θα μπει ένα προσωρινό φρένο στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, και αντί για Δευτέρα με Πέμπτη, θα προβληθεί Δευτέρα με Τετάρτη.

Αυτό συμβαίνει γιατί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ, στις 19:00.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Τι κρύβεται από πίσω - Γιατί ο Μπουραντάς τα έχει βάλει με τον γιό του

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα της Μιράντας