Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Παράδεισος των Κυριών αποτελεί μία από τις νέες σειρές που συστήθηκαν φέτος στους τηλεθεατές, ωστόσο έχει καταφέρει ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής της, να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς τα νέα επεισόδια (δείτε εδώ ένα spoiler για τη συνέχεια), ενώ η τηλεθέαση καθημερινά κινείται σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Με μία μέρα λιγότερη αυτή την εβδομάδα ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών πρόγραμμα

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή την εβδομάδα θα μπει ένα προσωρινό φρένο στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, και αντί για Δευτέρα με Πέμπτη, θα προβληθεί Δευτέρα με Τετάρτη.

Αυτό συμβαίνει γιατί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ, στις 19:00.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (14-16/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Δευτέρα (13/11)

Ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση (δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια). Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει.

Τα προβλήματα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει: «Μη μας κάνεις τον ηθικολόγο, Μάρκο μου, γιατί δεν το έχω σε τίποτα να πω δυο λογάκια στα παιδιά για τη δεσποινίδα Μιράντα», τον προκαλεί και ο τρόπΠαράδεισος των Κυριών Ντίνοςος της αυτός όχι μόνο δεν τον κάνει να ηρεμήσει, αντίθετα τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα, η Βικτώρια πείθει τον Χριστόφορο να στριμώξει τον Ντίνο: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με τον Παπακώστα.

Ζήτησέ του άμεσα να σου δώσει τα χρήματα του δανείου», του τονίζει, ενώ η σχέση τους για πρώτη φορά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Στο μεταξύ ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι η Βικτώρια είναι μπλεγμένη σε όλα όσα έχουν συμβεί και την παρακολουθεί στενά, ενώ ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Ντίνο: «Την έκανα δική μου την ημέρα των γενεθλίων της», ισχυρίζεται. Ο Ντίνος όμως έχει και κάτι ακόμα να διαχειριστεί, κάνοντας τα πάντα για να σταματήσει τον Θανάση από την προσπάθειά του να διαφύγει στο εξωτερικό…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποια στιγμή η Ολγα μαζί με τον γιο της τον Πάρη πηγαίνουν στο «Παράδεισο των κυριών». Ο Πάρης όμως έχει για άλλη μια φορά πρόβλημα στη συμπεριφορά του και σε μια κρίση, δίνει μια και πετάει τη μάνα του από τις σκάλες. Η Ολγα πέφτει και όλοι στο κατάστημα παγώνουν και τρέχουν να βοηθήσουν.

Τρίτη (14/11)

Μια από τις κοπέλς που βοηθούν την Ολγα είναι η Σύρμω, με την οποία, παρά τις διαφορές που έχουν, έρχονται κοντά: «Σας ευχαριστώ πολύ για όσα κάνατε για μένα, σας έχω μεγάλη υποχρέωση», της λέει η Ολγα. Ο Πάρης από την άλλη συνειδητοποιεί ότι παραλίγο να σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα και παγώνει: «Τι έκανα; Τι έκανα;», παραμιλάει κρατώντας το κεφάλι του. Η συνάντηση του Ντίνου με τον Πάρη προκαλεί στην Αμαλία νέες ανησυχίες για το τι μπορεί να πουν, ενώ μια μυστηριώδης χρηματική ανάληψη που έγινε από τον λογαριασμό των Παπακώστα-Γερακά θα φέρει στο φως ένα μυστικό.

Ο Ντίνος βλέπει ότι την ανάληψη την έχει κάνει η Ντέπυ: «Τι γίνεται εδώ; Από πού κι ως πού η Ντέπυ μπορεί να σηκώνει χρήματα από αυτόν τον λογαριασμό;», προβληματίζεται και το ψάχνει. Λίγο μετά ανακαλύπτει κάτι που φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα: Η Ντέπυ είναι η νόμιμη σύζυγος του Αριστείδη.

Ο Αριστείδης είχε παντρευτεί κρυφά την Ντέπυ. Κανείς δεν ήξερε τίποτα και μόνο τώρα ήρθε στο φως η αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα. Η Ντέπυ πλέον έχει λόγο αλλά και ποσοστό στον «Παράδεισο», κάτι που θα φέρει πολλές αναταράξεις και μάλιστα την ώρα που ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει τη φυγή του στο εξωτερικό. Βλέποντας ο Θανάσης ότι δεν μπορεί να ξεφύγει πλέον από πουθενά, κάνει τα πάντα για να το σκάσει, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Την τελευταία στιγμή η αστυνομία θα τον προλάβει και ο Θανάσης θα οδηγηθεί στη φυλακή και αυτή τη φορά θα αρχίσει μια νέα σειρά εκβιασμών: «Οχι, δεν πρόκειται να το πάρω όλο πάνω μου. Θα πληρώσουν και άλλοι», μονολογεί.

Τετάρτη (15/11)

Το ότι κανείς μέσα στο σπίτι δεν έχει δει ακόμα τρυφερές στιγμές του Χριστόφορου και της Βικτώριας, είναι καθαρά θέμα τύχης. Κάποια στιγμή όμως αυτό αλλάζει... Και τελικά ανακαλύπτεται από τον Αγη. Ο Αγης μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει: «Ωπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», αναφωνεί κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν.

Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά: «Δεν μας λέτε πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ, η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία. Η εμπιστοσύνη του Αγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει…

Η Ντέπυ επιστρέφοντας στην Ελλάδα αμφιταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως οι κινήσεις της του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα, καθώς ζητάει να έχει δικαιώματα στην επιχείρηση αλλά και χρήματα. Παράλληλα η Πιπίτσα βάζει μπρος ένα νέο σχέδιο για να ρίξει τον Μάρκο και αρχίζει να του κάνει κόλπα, να του μιλάει γλυκά, να του κάνει τα χατίρια, κάτι που ο Μάρκος στην κυριολεξία σιχαίνεται. Ωστόσο η Πιπίτσα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Μάρκο ώστε να γίνουν ξανά ζευγάρι, αλλά η όλη της στάση δεν θα φέρει αποτέλεσμα, αντίθετα θα απομακρύνει τον Μάρκο ακόμα περισσότερο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι ζευγάρι πάνω από 3 δεκαετίες - Αυτή είναι η σύζυγος του αυστηρού «Μπουραντά» από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Τι κρύβεται από πίσω - Γιατί ο Μπουραντάς τα έχει βάλει με τον γιό του