Από Έπη Τρίμη

Στον «Παράδεισο των Κυριών» που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha η Όλγα θα διαλυθεί ψυχολογικά. Ο κόσμος της καταρρέει καθώς πιάνει τον Αποστόλη πάνω από μια άλλη γυναίκα σε στιγμές πάθους.(Ο Χρηστίδης παίρνει την εκδίκησή του, οι τραγικές ώρες για την Μιράντα).

Η Όλγα στον Παράδεισο Κυριών παλεύει να βγάλει τον γιο της από τον βούρκο

Η ηρωίδα, τον τελευταίο καιρό, ως καλή μητέρα ασχολείται συνεχώς με τον γιο της Πάρη θέλοντας να τον κάνει να νιώθει όσο γίνεται πιο καλά στοχεύοντας να αλλάξει ρότα.

Μην αντέχοντας να τον βλέπει να βασανίζεται, προσπαθεί να του βρει μία ευχάριστη δουλειά, για να απασχολείται, να ξεχαστεί και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Όσο, όμως, η Όλγα προσπαθεί να «τραβήξει» τον γιο της από τον βούρκο, τόσο ο Αποστόλης αναζητά παρηγοριά και συντροφικότητα σε ξένες γυναικείες αγκαλιές.

Παράδεισος των Κυριών

Οι φωνές και τα χαχανιτά

Η Όλγα επιστρέφοντας στο σπίτι της ακούει φωνές και γελάκια από το δωμάτιο της Φρόσως. Πιστεύοντας πως η υπηρέτρια έχει φέρει κάποιον άνδρα στο σπίτι της μπαίνει στο δωμάτιό της προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς, το θέαμα που θα αντικρύσει δεν είναι το αναμενόμενο. Η Όλγα βλέπει τον Αποστόλη να κάνει έρωτα με την υπηρέτρια και όπως είναι λογικό χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της ενώ το αίμα ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι της από τον θυμό.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του Αποστόλη να τα μπαλώσει

Ο Αποστόλης κάνει τα πάντα, για να εξηγήσει στην Όλγα πως δεν είναι αυτό που φαντάζεται. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, δεν γίνεται πιστευτός. Αντιθέτως η Όλγα εξαγριώνεται ακόμη περισσότερο, το πετάει έξω από το σπίτι τους και του ανακοινώνει πως σύντομα θα χωρίσουν. Μάλιστα, το κάνει ακόμη πιο επίσημο ανακοινώνοντας σε όλους το διαζύγιό τους.

Άραγε πώς θα νιώσει ο Πάρης; Η οικογένεια θα τιναχθεί στον αέρα και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν. Η δε Φρόσω αισθάνεται ντροπιασμένη απέναντι στην κυρία του σπιτιού κα οι εξελίξεις στη σειρά δεν πρόκειται να αφήσουν τον θεατή αδιάφορο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Η Μιράντα στη φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σκάει η «βόμβα» - Η σχέση του Χριστόφορου με την Βικτώρια αποκαλύπτεται