Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το ότι στον Παράδεισο των Κυριών, κανείς μέσα στο σπίτι δεν έχει δει ακόμα τρυφερές στιγμές του Χριστόφορου και της Βικτώριας, είναι καθαρά θέμα τύχης. Κάποια στιγμή όμως αυτό αλλάζει... Και τελικά ανακαλύπτεται από τον Άγη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Ο Άγης μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει: «Ώπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», αναφωνεί κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν.

Οργή στο σπίτι των Μπουραντάδων στον Παράδεισο των Κυριών

Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά: «Δεν μας λέτε πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ, η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία.

Παράδεισος των Κυριών Βικτώρια

Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει…

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Από την άλλη, η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία, καθώς αποκαλύπτει στον Ντίνο ότι το βράδυ των γενεθλίων της την κακοποίησε.

undefined

Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις, για το πού βρήκε τα χρήματα να ξεπληρώσει τα χρέη του. Τέλος, η Μιράντα αφού το σκάει από τη φυλακή και τα βασανιστήρια του Χρηστίδη, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο.