Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με ανυπομονησία το σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ αναλυτικά όσα θα συμβούν απόψε), καθώς οι εξελίξεις είναι κομβικές και θα μας κόψουν την ανάσα, καθώς μία από αυτές είναι η αναμέτρηση του Φραγκίσκου με τον Πέτρο στην Γερακιανή (δείτε εδώ ακριβώς τι θα συμβεί).

Από την άλλη, ο κλοιός στενεύει τόσο για τον Βίκο όσο και για την Κύρα, καθώς ο Καστρινός είναι έξυπνος αντίπαλος που μπορεί από λεπτό σε λεπτό να τους ανακαλύψει, κάτι που βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο την ζωή της Αγγελικής, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Κύρα και ταράζεται!

Η Κύρα τα λέει έξω από τα δόντια στον Βίκο

Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει υπομονή, κάτι που τρομάζει την Κύρα για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι παρακινδυνευμένες πράξεις του! «Μιλάς για ζητήματα υπομονής ενώ δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Τι θα γίνει αν μας πάρει χαμπάρι ο Καστρινός;» τον ρωτάει ευθέως και της απαντά ατάραχος...«Δεν θα μας πάρει, δεν υπάρχει περίπτωση όσο και να ψάχνει».

Ο Θέμης πιάνει στα πράσα τον Βίκο στο σπίτι της πεθεράς του

Η Κύρα με τον Βίκο δίνουν τα χέρια και ο Θέμης παραμονεύει. Ο Θέμης ωστόσο δεν θα φύγει και παραμένει εκεί να συναντήσει τον Βίκο προκειμένου να μιλήσουν και να πουν όσα έχουν να πουν μεταξύ τους. Όσα ακολουθήσουν στην πορεία της σειράς δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τον Βίκο. (Οι τρελαμένοι τηλεθεατές στο twitter σχολιάζουν την πολιορκία του Πέτρου στην Ελισάβετ).

Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού πηγαίνει με το αυτοκίνητο για να δείξει τον Βίκο στον Παράσχο. Εκείνη την ώρα στο μαγαζί είναι η Αλεξία που έχει συναντήσει τον Βίκο στον κινηματογράφο. Μήπως η Αλεξία πει στον πατέρα της πως εκείνη έχει σχέση με τον Βίκο για να μην κατηγορήσει τη μάνα της; Η συνέχεια επί της οθόνης στις 22:40!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο...» - Ο Γεράσιμος πιέζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο Spoiler: «Πάμε σε παρακαλώ!» - Η Αλεξία ικετεύει την Αγγελική να...