Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο μας περιμένει το βράδυ της Δευτέρας 14/11 στο Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε) ωστόσο οι εξελίξεις των επομένων επεισοδίων θα μας κόψουν την ανάσα! Η κατάσταση στο σπίτι των Καστρινών μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη και η Αλεξία ακροβατεί ανάμεσα στους γονείς της οι οποίοι βαδίζουν προς το τέλος! Σε μία ύστατη στιγμή παίρνει την απόφαση να ζητήσει από την Αγγελική να...

Η Αλεξία πάει στην Γερακιανή μαζί με την Αγγελική

Έχουμε ήδη δει την ηρεμία και την γαλήνη που βρήκε στο μικρό χωριό η Αλεξία, μαζί με τις συμβουλές της Ελισάβετ σε εκείνη. Θεωρεί ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να βρει την ησυχία που χρειάζεται και η μητέρα της, και την παρακαλά να πάνε μαζί.

«Πάμε μαμά μου σε παρακαλώ, μια εκδρομή στο χωριό της Όλγας. Θα δεις, είναι πολύ ωραία εκεί. Είναι ήρεμα, έχει ένα υπέροχο δάσος με ποτάμι. Δεν είναι τυχαίο που ο γιόκας σου έχει ξετρελαθεί με τη Γερακιανή και συνέχεια είναι εκεί. Αυτός δεν άφηνε μπουζούκι για μπουζούκι και τώρα κοντεύει να μονάσει» λέει χαρακτηριστικά στην Αγγελική.

«Εντάξει! Πάμε. Νομίζω έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα της πόλης» της αποκρίνεται και ξεκινούν. Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Μαύρο Ρόδο

Ο Θέμης πιάνει στα πράσα τον Βίκο στο σπίτι της πεθεράς του

Η Κύρα με τον Βίκο δίνουν τα χέρια και ο Θέμης παραμονεύει. Ο Θέμης ωστόσο δεν θα φύγει και παραμένει εκεί να συναντήσει τον Βίκο προκειμένου να μιλήσουν και να πουν όσα έχουν να πουν μεταξύ τους. Όσα ακολουθήσουν στην πορεία της σειράς δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τον Βίκο.

Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού πηγαίνει με το αυτοκίνητο για να δείξει τον Βίκο στον Παράσχο. Εκείνη την ώρα στο μαγαζί είναι η Αλεξία που έχει συναντήσει τον Βίκο στον κινηματογράφο.

Μήπως η Αλεξία πει στον πατέρα της πως εκείνη έχει σχέση με τον Βίκο για να μην κατηγορήσει τη μάνα της; Η συνέχεια επί της οθόνης στις 22:40!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο...» - Ο Γεράσιμος πιέζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η φωτογραφία που λέει πολλά - Πετάει η Ελισάβετ τα ράσα;