Από Έπη Τρίμη

Στη σειρά Μαύρο Ρόδο που προβάλλεται μέσα από το Mega το κοινό φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει το σήριαλ το οποίο είναι ψηλά σε τηλεθέαση αγγίζοντας το 15,7% την Κυριακή (13/11). (Πώς διαμορφώθηκε ο σκληρός ανταγωνισμός εχθές Κυριακή στην Prime time ζώνη;).

Οι ρομαντικές ψυχές θέλουν τον Πέτρο και την Ελισάβετ να είναι ζευγάρι στο Μαύρο Ρόδο;

Τα σχόλια στο twitter «γράφουν» καθώς η πολιορκία του Πέτρου στην Ελισάβετ με στόχο να κατακτήσει την καρδιά της έχουν τρελάνει κυριολεκτικά τους τηλεθεατές. Όσο η μοναχή τον γειώνει τόσο το κοινό λυσσομανάει.

Το δε σκίτσο του Πέτρου που παρουσιάζει την Ελισάβετ έδωσε αφορμή για χιλιάδες σχόλια καθώς οι τηλεθεατές «ψοφάνε» για ειδύλλια, και έρωτες ασύμβατους που προκαλούν τη φαντασία...και το κατεστημένο.

Δείτε τα tweets

[

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/11) στη σειρά Μαύρο Ρόδο

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου για το πώς έχασε την Αγγελική με το gps που της έχει βάλει στο αμάξι και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το εν λόγω ταξίδι της γυναίκας του: «Την είδες να φεύγει από την Πάτρα και δεν σου έκοψε να την ακολουθήσεις; Ψάξε και μάθε τα πάντα», τον προστάζει και ξεκινάει να πάει στο σπίτι της Κύρας για να βρει κι εκεί τις απαντήσεις που ψάχνει.

Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης και εκνευρίζεται. «Νόμιζες ότι δεν θα μάθω την αλήθεια! Αμ, δεν στα είπαν καλά Λευτέρη! Τίποτα δεν θα πάρει η καλόγρια», μονολογεί. O Σταυρίνος συναντάει τη Γιάννα και η αμηχανία είναι διάχυτη. Οι δυο τους θυμούνται τα παλιά με συγκίνηση και εκείνος της εξομολογείται ό,τι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. Το πάθος και ο έρωτας ανάμεσά τους φαίνεται πως δεν πέρασε ποτέ για κανέναν.

«Ο Γιώργος μού στάθηκε τόσα χρόνια, δεν με άφησε στιγμή μόνο μου! Με φρόντιζε, με είχε πάντα μαζί του. Κάποιες φορές νιώθω τύψεις... Αυτός τρέχει για εμένα κι εγώ τον πρόδωσα», λέει ο Σταυρίνος, και συνεχίζει: «Δεν σε ξέχασα, Γιάννα. Πάντα ήλπιζα ότι θα γυρίσεις». Στο μοναστήρι, η ηγουμένη κάνει μια προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της.



Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ανατριχίλα με την σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ - «Σε ικετεύω προσπάθησε να...»

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ο Πέτρος μπαίνει παράνομα στο μοναστήρι - Ποιος θα τον δει με την Ελισάβετ