Από Πέννυ Μαστοράκου

Η εντύπωση που έχει αφήσει σε όλους είναι η χειρότερη, και παρότι έχει προσπαθήσει να επανορθώσει με την επίσκεψή της στον ψυχολόγο (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή από την πρώτη συνεδρία της) η Μυρτάλη έχει πολύ δρόμο μπροστά της στην Γη της Ελιάς για να επανορθώσει, και να ξεχάσουν όλοι τα βαριά λόγια που έχει πει, ειδικά στους δικούς της ανθρώπους.

Όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η Μυρτάλη επισκέφτηκε την Ισμήνη, για να της πει το πόσο έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν μεταξύ τους, αλλά πολύ περισσότερο για τα πικρά λόγια που της είπε! Όμως έχουμε δει ότι η Ισμήνη δεν λυγίζει εύκολα και δεν περνάει έτσι τέτοιες καταστάσεις! Δείτε επίσης τα σκληρά λόγια του κοινού για εκείνη στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Ισμήνη ρίχνει πόρτα στην Μυρτάλη και το Twitter την αποθέωσε

Πιο συγκεκριμένα, της είπε πως δεν της κάνει ούτε εκείνη ούτε η φιλία της, λόγια που έπρεπε να ακούσει κάποια στιγμή η Μυρτάλη για να ταρακουνηθεί και να συνέλθει! Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν επόμενο, την δόξασαν!

Πάει ακάλεστη στον γάμο της Ισμήνης

Λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, ωστόσο η αγαπημένη της φίλη Μυρτάλη απουσιάζει από τη μεγάλη μέρα. Οι φίλες έχουν απομακρυνθεί τελευταία καθώς η Μυρτάλη το τελευταίο διάστημα φέρεται άσχημα στην κολλητή της με αποτέλεσμα να έχουν σκοτωθεί.(Διαβάστε εδώ ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Χρήστου που βλέπει τον Αλέξη και τη Μυρτάλη να κάνουν παθιασμένο έρωτα).

Η Μυρτάλη πρόκειται να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο καθώς συνειδητοποιεί πως συμπεριφέρθηκε ελεεινά στη φίλη της και θέλει να κάνει ένα βήμα προκειμένου να συμφιλιωθούν.

Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη ζητάει συγγνώμη από την Ισμήνη, στην Γη της Ελιάς και της αναφέρει πως είναι πρόθυμη να την βοηθήσει με τον γάμο της. Ωστόσο η Ισμήνη δεν πιστεύει ούτε λέξη από όσα της λέει η πρώην φιλενάδα της, καθώς πιστεύει πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και αυτή η αλλαγή είναι πρόσκαιρη με αποτέλεσμα η ρήξη να φαίνεται οριστική.

Η Μαρίνα, η Αντιγόνη, η Ευτυχία, η Άννα και η Εύα, ετοιμάζονται για να ευχηθούν με την καρδιά τους για τον γάμο της Ισμήνης. Ωστόσο λείπει η Μυρτάλη που νιώθει μόνη και πικραμένη. Άραγε θα παρευρεθεί στην εκκλησία και θα μπορέσει επιτέλους να συνειδητοποιήσει την απρεπή της συμπεριφορά, τα τραγικά της λάθη και να γίνει καλύτερος άνθρωπος;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Έλα δίκασε!» - Η Μαρίνα στόλισε χωρίς αύριο την Μυρτάλη και το Twitter την δόξασε

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη καταρρέει! Έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό