Από Πέννυ Μαστοράκου

Ποιος είδε την Μυρτάλη και δεν την φοβήθηκε στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, το βράδυ της Τετάρτης 9/11, καθώς λίγη ώρα πριν επισκεφτεί για πρώτη φορά ψυχολόγο, (δείτε εδώ την σκηνή από την πρώτη συνεδρία της) πάει σε έξαλλη κατάσταση στο μαγαζί του Χρήστου, να του ζητήσει τα ρέστα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της μαζί με τα πράγματά του.

Η ίδια φανερά εξαγριωμένη κατηγόρησε στην Ισμήνη ότι του έβαλε λόγια και πήγε στο μαγαζί του αι ξεκίνησε να τον βρίζει! Εκείνος την έδιωξε με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει φωτιά από αρνητικά σχόλια για την Μυρτάλη για ακόμη μία φορά.

Πανικός στο Twitter με την Μυρτάλη

Ο Χρήστος περνά νύχτες πάθους με την...

Είναι ένα από τα πιο ήσυχα άτομα στην Μάνη, και από τον ερχομό του και μετά ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα να μιλήσει κανείς για εκείνον, αντιθέτως όλοι μιλούν με εκείνον για τα καλύτερα! Ο λόγος για τον Χρήστο στην Γη της Ελιάς, ο οποίος αυτές τις μέρες θα περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές, μιας και έχει δει την Μυρτάλη με άλλον άντρα μάζεψε τα πράγματά του (δείτε εδώ την αντίδραση της Μυρτάλης σε όλο αυτό), και εξαφανίστηκε!

Ο ήρωας φαίνεται πως ότι λέει το τηρεί, και από τη στιγμή που αντίκρισε την Μυρτάλη με άλλο άνδρα, την έσβησε μία και καλή, την ξέγραψε μάλλον για να αποδώσουμε καλύτερα για ποιο λόγο βρήκε αλλού παρηγοριά! Καλά ακούσατε...ο Χρήστος ερωτεύεται άλλη γυναίκα και πλέον η μικρή Βρεττάκου είναι παρελθόν για αυτόν!

 Γη της Ελιάς

Η Εύα λοιπόν είναι η "πέτρα του σκανδάλου", και εφόσον βρίσκονται στην ίδια θέση, εφόσον και η σχέση της με τον Στάθη είναι τελειωμένη, το πάθος τους δε θα αργήσει να φουντώσει! Θα είναι όμως μία περιπέτεια ή ένας έρωτας που θα κρατήσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα - Ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα - Στη φυλακή ο...