Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (7/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και ο Χρήστος θα αποφασίσει να γυρίσει μία μέρα πιο νωρίς στο σπίτι και έτσι θα πιάσει στα πράσα τον Αλέξη με την Μυρτάλη (δείτε εδώ ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του).

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στη Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος κάνει πίσω, συγχωρεί τη Χάιδω και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ωστόσο αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν έτσι: «Λοιπόν, για να εξηγούμαστε, πολιτικός γάμος δεν θα γίνει και έληξε εδώ το θέμα», της ξεκαθαρίζει ο Λυκούργος και αυτή συμφωνεί. Στο μεταξύ η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση: «Μη μάθω ότι με έβγαλες σεργούνι, θα έχεις κακά ξεμπερδέματα», τον προειδοποιεί, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα, έτοιμη να εκδικηθεί, πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει: «Να σου πω, δεν γίνεται να το βαστάω άλλο μέσα μου.

Η Αρετή, η μάνα σου η ίδια, μου ζήτησε να σου κάνω μάγια για να χωρίσεις από τον άντρα σου», της ομολογεί. Μόλις το ακούει αυτό η Χάιδω αναλαμβάνει δράση και απειλεί θεούς και δαίμονες. Στο μεταξύ το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη, ενώ λίγο αργότερα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα ο Στάθης και έξαλλος πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Με το ζόρι τον κρατάνε να μην τον σκοτώσει.

Ο Χρήστος καταλαβαίνοντας ότι η Μυρτάλη έχει παράπονα για τις λίγες ώρες που τον βλέπει, αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους νωρίτερα. Ωστόσο αυτό που αντικρίζει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς βλέπει τη Μυρτάλη με τον Αλέξη να κάνουν παθιασμένα έρωτα. Εκείνοι, παραδομένοι στο πάθος

τους, δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάποιος βρίσκεται εκεί, ενώ ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, κάνει μεταβολή και φεύγει χωρίς να μιλήσει και να κάνει φασαρία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Έντρομη η Αντιγόνη! Ο Πότης αποκάλυψε στον Σωκράτη ότι...

Γη της Ελιάς βόμβα! Ο Αλέξης επιτίθεται στην Μυρτάλη