Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί η συζήτησή της με την Μαρίνα να ήταν μεγάλο χαστούκι για εκείνη (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι της είπε πριν λίγο καιρό), ωστόσο κράτησε την συμβουλή της και πάει σε ψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί μέσα της και έχει καταλήξει μόνη!

Στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, το βράδυ της Τετάρτης 9/11, η Μυρτάλη κάνει το πρώτο βήμα, και αντιμετωπίζει κατάματα ότι έχει δημιουργήσει και πάει στον ψυχολόγο. Και η Ιουλία ωστόσο θα αλλάξει στάση απέναντί της και θα...

Η Μυρτάλη για πρώτη φορά στον ψυχολόγο

Η ψυχολόγος την υποδέχεται με θέρμη, ωστόσο η Μυρτάλη όταν έρθει η ώρα να ξεστομίσει τι έχει συμβεί δυσκολεύεται ιδιαίτερα! Θα καταφέρει να καταλάβει τα λάθη της και να κάνει μία νέα αρχή ή θα κατηγορήσει όλους τους υπόλοιπους και η προσπάθειά θα πάει στράφη;

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Μπαίνουν στη σειρά τα παιδιά του Δημοσθένη - «Καυτές» αποκαλύψεις από τον Κούλλη Νικολάου

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα - Στη φυλακή ο...