Από Πέννυ Μαστοράκου

Η στιγμή για την οποία σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ στο tv-24.gr νωρίτερα (δείτε εδώ καρέ καρέ την σκηνή) έφτασε, και απόψε, το βράδυ της Κυριακής 6/11 στην Γη της Ελιάς, είδαμε την σκηνή με τα σκληρά αλλά καθόλου άδικα λόγια της Μαρίνας προς την Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη έχει αρχίσει και βλέπει ότι δεν της σηκώνει τα τηλέφωνα και πως την αποφεύγει με όλα όσα έχει κάνει, και πάει να βρει την κολλητή της από κοντά. Αυτά που θα ακούσει όμως δεν θα της αρέσουν καθόλου, μιας και η Μαρίνα δεν υπολογίζει τίποτα και της λέει ξεκάθαρα όσα φοβάται να αντικρίσει μόνη της!

Το Twitter δόξασε την Μαρίνα για το σκηνικό με την Μυρτάλη

Το τηλεοπτικό κοινό λοιπόν την αποθέωσε στα σχόλιά του στο Twitter για όσα της είπε, μιας και κάπως πρέπει να πάρει μπρος και να αρχίσει να αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεων της.

Τώρα την μισούν αλλά θα έρθει η λύτρωση της Μυρτάλης

Από την αγαπημένη ηρωίδα της πρώτης σεζόν, η Μυρτάλη έχει καταλήξει να είναι ένας αρκετά αντιπαθής χαρακτήρας στο τηλεοπτικό κοινό στην Γη της Ελιάς, το οποίο πλέον δεν αντέχει με τα ερωτικά της (δείτε εδώ την αγανάκτηση του Twitter για εκείνη) αλλά ούτε με την απαίσια συμπεριφορά της, η οποία απομάκρυνε από κοντά της μέχρι και την Μαρίνα...

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη, αλλά στο τέλος θα δει μία χαραμάδα αισιοδοξίας και θα επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό, και στην ηρωίδα που πρωτογνωρίσαμε και όλοι αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή!

Πλέον όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, και με το δίκιο τους καθώς μόνο χαρούμενο και καλό άτομο δεν δείχνει, και ένας ένας εξαφανίζονται από κοντά της όλοι! Η Μυρτάλη λίγο πριν να είναι πολύ αργά θα αντιληφθεί πως δεν έχει κανέναν δίπλα της, και θα αρχίσει να σκέφτεται που έχει φταίξει και τα πράγματα πήγαν έτσι!

Γη της Ελιάς

Σιγά σιγά θα αρχίσει να προσεγγίζει μετανιωμένη όλα τα αγαπημένα της άτομα αλλά και την οικογένειά της, ζητώντας συγγνώμη! Ποιοι θα την δεχτούν και ποιοι όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς βόμβα! Ο Αλέξης επιτίθεται στην Μυρτάλη

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη καταρρέει! Έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό