Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει γίνει σκιά του εαυτού της, και μπορεί στο τέλος να υπάρχει φως στον δρόμο που έχει επιλέξει (δείτε εδώ ποια θα είναι η κατάληξη της συμπεριφοράς της) ωστόσο μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς, θα καταρρεύσει από την στιγμή που θα αρχίσει να συνειδητοποιεί πόσο κακό προκάλεσε με την συμπεριφορά της, αλλά και με το πόσα άτομα έχασε από δίπλα της...

Η Μυρτάλη απευθύνεται σε ψυχολόγο και διαλύεται στη Γη της Ελιάς

Το ότι κοντά της έχει μείνει μόνο ο Αλέξης (ο οποίος θα της ζήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους όταν...) θορυβείται πολύ, και αρχίζει και συνειδητοποιεί τι έχει καταφέρει με την σκληρότητα και την παράνοιά της. Ο ψυχολόγος θα την κάνει να δει πράγματα του εαυτού της που μέχρι τώρα ούτε γνώριζε, αλλά ούτε και ήθελε να αντιμετωπίσει.

Θα το αντέξει ή θα βουλιάζει σε όλο αυτό που βιώνει; Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια...

Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε σήμερα (7/11) στη Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος κάνει πίσω, συγχωρεί τη Χάιδω και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ωστόσο αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν έτσι: «Λοιπόν, για να εξηγούμαστε, πολιτικός γάμος δεν θα γίνει και έληξε εδώ το θέμα», της ξεκαθαρίζει ο Λυκούργος και αυτή συμφωνεί. Στο μεταξύ η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση: «Μη μάθω ότι με έβγαλες σεργούνι, θα έχεις κακά ξεμπερδέματα», τον προειδοποιεί, εκείνος αυτός όμως δεν χάνει χρόνο κι αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα, έτοιμη να εκδικηθεί, πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει: «Να σου πω, δεν γίνεται να το βαστάω άλλο μέσα μου.

Η Αρετή, η μάνα σου η ίδια, μου ζήτησε να σου κάνω μάγια για να χωρίσεις από τον άντρα σου», της ομολογεί. Μόλις το ακούει αυτό η Χάιδω αναλαμβάνει δράση και απειλεί θεούς και δαίμονες. Στο μεταξύ το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει παντού εχθρούς. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη, ενώ λίγο αργότερα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα ο Στάθης και έξαλλος πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Με το ζόρι τον κρατάνε να μην τον σκοτώσει.

Ο Χρήστος καταλαβαίνοντας ότι η Μυρτάλη έχει παράπονα για τις λίγες ώρες που τον βλέπει, αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους νωρίτερα. Ωστόσο αυτό που αντικρίζει τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς βλέπει τη Μυρτάλη με τον Αλέξη να κάνουν παθιασμένα έρωτα. Εκείνοι, παραδομένοι στο πάθος

τους, δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάποιος βρίσκεται εκεί, ενώ ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, κάνει μεταβολή και φεύγει χωρίς να μιλήσει και να κάνει φασαρία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στην Γη της Ελιάς! Ο Στέφανος χωρίζει και επιστρέφει στην Μάνη

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία τα χώνει στην Μυρτάλη - «Λέγε που είχες μπλέξει»