Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και αρκετά επεισόδια είναι οφθαλμοφανές πως η ψυχική υγεία του Πάρη στον Παράδεισο των Κυριών πάει από το κακό στο χειρότερο, και το μόνο άτομο που του στέκεται σε όλη αυτή την κατάσταση είναι η μητέρα του (δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που θα συμβεί ανάμεσά τους) καθώς ο Αποστόλης, έχει κουραστεί με το θέμα του γιου του.

Στο αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης 10/11 η οικογένεια Βασιλείου πάει μαζί με τον Πάρη στον γιατρό που τον παρακολουθεί προκειμένου να στηρίξουν τον γιο τους, μιας και η εμμονή του με την Αμαλία (δείτε εδώ σε ποιον εξομολογείται ότι της έκανε) του θολώνει το μυαλό!

Ο Πάρης με την οικογένειά του πάνε μαζί στον γιατρό

Ο Πάρης μετά το ραντεβού του, τους αναφέρει ότι μόνο ένα άτομο μπορεί να τον βοηθήσει κι αυτό είναι η Αμαλία με τον πατέρα του να του απαντά: «Βαρέθηκα να του χαϊδεύω τα αυτιά».

H Όλγα πετάει έξω από το σπίτι τον Αποστόλη

Ο κακός χαμός πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών, καθώς ακόμη ένα διαζύγιο θα έρθει σαν βόμβα στην σειρά (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και χωρίζει), και στην περίπτωσή τους τα πράγματα δεν λήγουν καθόλου καλά, μιας και λόγος του είναι η απιστία!

Ο λόγος για την Όλγα, η οποία απορροφημένη από τα ψυχικά προβλήματα που έχει ο γιος της έχει όλη την προσοχή πάνω του και δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο ίδιο της το σπίτι, και πιο συγκεκριμένα στο δωμάτιο της υπηρέτριάς της!

Ο Πάρης έχει αρχίσει και ξεφεύγει και η ψυχική του υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα όλη η προσοχή της Όλγας να είναι στραμμένη πάνω του, κάτι που θα έπρεπε να ισχύει και για τον Αποστόλη, μόνο που η δική του προσοχή είναι πάνω στην υπηρέτρια!

Ανατροπή στην Παράδεισο των Κυριών

Μία μέρα λοιπόν, η Όλγα θα επιστρέψει σπίτι και θα αντικρίσει με τα μάτια της, την πικρή αλήθεια! Θα πιάσει την υπηρέτρια με τον Αποστόλη στο κρεβάτι της και τότε θα τον πετάξει έξω και θα του ζητήσει και διαζύγιο. Θα της το δώσει τόσο εύκολα; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (10/11): Η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο την άγνωστη σχέση της με τον Χρηστίδη

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας