Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον Χρηστίδη (δείτε εδώ τον πανικό στο Τwitter για τον μισητό χαρακτήρα του) ο Πάρης θα συμμαχήσει με την Αμαλία στον Παράδεισο των κυριών, από τις τύψεις του για το κακό που την προξένησε, και θα την βοηθήσει να γλυτώσει τον Ντίνο από όσα πάνε να του φορτώσουν, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως είναι αθώος!

Πνιγμένος όμως από τις τύψεις και το βάρος των πράξεων του, που τον βασανίζουν και εξαιτίας τους αυτοτραυματίστηκε, ομολογεί στον Ντίνο την φρικτή του πράξη!

Ο Πάρης ξεστομίζει στον Ντίνο πως βιάσε την Αμαλία

Ο Πάρης έχει αποφασίσει να βοηθήσει την Αμαλία και να μη την πιέσει άλλο με το θέμα του γάμου, και έτσι ανακοινώνουν πως ο γάμος λήγει, με τις δύο οικογένειες να μην ξέρουν από που τους ήρθε! Εκτός όμως από αυτό, ο Ντίνος έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση του Ντίνου, όταν τον κοιτά κατάματα και του αποκαλύπτει πως έκανε κακό στην Αμαλία και πως έχει μετανιώσει πικρά!

Παράδεισος των Κυριών

Πως θα τον αντιμετωπίσει ο Ντίνος;

Ο Χρηστίδης εξαφανίζει και κακοποιεί την Μιράντα

Μετά από όλα όσα μάθαμε για το παρελθόν του με την Μιράντα, αλλά και μετά από την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη, έχουμε πλέον καταλάβει ότι μόνο με μία δραστική λύση οι ήρωες της σειράς θα ξεφορτωθούν τον αστυνόμο Χρηστίδη, καθώς είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα άτομα που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και πουθενά!

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως θα γίνει ξανά ο εφιάλτης της Μιράντας, καθώς θέλει να μάθει που είναι κρυμμένη η γυναίκα του, και γνωρίζει πως εκείνη βρίσκεται πίσω από όλα!

Ο Χρηστίδης θεωρεί τεράστια απειλή την Μιράντα, και έπειτα από προσπάθειά της να τον παγιδέψει καταλήγει να συμβαίνει το αντίθετο, και αφού την κακοποιεί άσχημα την εξαφανίζει! Η ξαφνική της απουσία από το μαγαζί, ανησυχεί τους πάντες και ιδιαίτερα τον Ντίνο, και εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να την βρουν! Η Μιράντα τότε τους αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη και τον αστυνόμο...

Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Μπήκε στο σπίτι τη λάθος στιγμή - Ο Χριστόφορος τσακώνει την Αμαλία με τον Ντίνο

«Είναι δύσκολο...» - Το γύρισμα που έκανε η Τζένη Καζάκου μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου